Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Home » Γενικό » ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ

Ιανουάριος 25, 2020 2:03 μμ A+ / A-

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ

Οικογενειακός αγώνας τοξοβολίας

ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ (10:00 – 13:00), ΣΤΟ Σ.Ε.Φ.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ Ομοσπονδία Τοξοβολίας, στο πλαίσιο της ανάπτυξης και προώθησης του αθλήματος, διοργανώνει αύριο Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, από ώρα 10:00 έως 13:00, ημερίδα οικογενειακής αναψυχής για εκμάθηση του Ολυμπιακού αθλήματος της τοξοβολίας, με ελεύθερη συμμετοχή.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο φουαγιέ του Σταδίου, σε συνεργασία με το πρόγραμμα #BEACTIVE, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, καθώς και με τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού Νεολαίας Δήμου Πειραιά και απευθύνεται στους φίλους του αθλήματος, αλλά και σε όσους θέλουν να το γνωρίσουν, ανεξαρτήτου ηλικίας.

Ειδικοί εκπαιδευτές, αλλά και πρωταθλητές, θα βοηθήσουν τους αρχάριους, θα υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής σε όσους γνωρίζουν ήδη τοξοβολία και θέλουν να πάρουν μέρος, ενώ θα υπάρχουν και αρκετές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Αύριο, λοιπόν, Κυριακή στις 10 το πρωί και έως τις 1 το μεσημέρι, η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας, μας προσκαλεί όλους στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας να συμμετάσχουμε στην ημερίδα.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την Ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας: https://www.archery.org.gr/

Η αφίσα της Ημερίδας.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ Reviewed by on . ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ Οικογενειακός αγώνας τοξοβολίας ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ (10:00 – 13:00), ΣΤΟ Σ.Ε.Φ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ Ομοσπονδία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ Οικογενειακός αγώνας τοξοβολίας ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ (10:00 – 13:00), ΣΤΟ Σ.Ε.Φ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ Ομοσπονδία Rating: 0
scroll to top