Παρασκευή , 26 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΝΑΣ»

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΝΑΣ»

Δεκέμβριος 10, 2019 10:36 πμ A+ / A-

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΝΑΣ»

Εξαίσια Εκδήλωση, με Βραβεύσεις

ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΣΕ ΓΝΩΣΤΟΤΑΤΟ CAFÉ BAR

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ την πρόσφατη Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας Κατά των Γυναικών (εορτάζεται κάθε 25η Νοεμβρίου), ο  ιδιαίτερα δραστήριος Πολιτιστικός & Φιλανθρωπικός Σύλλογος «Ελπίδα Μάνας», πραγματοποίησε, προχθές το απόγευμα της Κυριακής 8 Δεκεμβρίου 2019 και σε γνωστότατο café bar της πόλης μας πολύ κοντά στο Ιερό Παρεκκλήσιο της Παναγίας Ελεούσης, εξαίσια εκδήλωση.

Τους πολυπληθείς παριστάμενους, ανάμεσα στους οποίους διακρίναμε τον Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Προοπτική Ζωής» και πρώην Δήμαρχο Καλλιθέας, κ. Κώστα Ασκούνη, τους Δημοτικούς Συμβούλους της ίδιας  Παράταξης, κ.κ. Αθηνά Εξάρχου, Ανέστη Φωτόπουλο, Παναγιώτη Γαλανόπουλο, Ιωάννη Εμιρζά, Βασίλη Παπαχρήστου και Παναγιώτη Γεωργούση, τους Κοινοτικούς Συμβούλους κ.κ. Στέλλα Ζερβού και Πέτρο Μαραγκό, καθώς και τον πρώην υποψήφιο Δήμαρχο Καλλιθέας, κ. Κωνσταντίνο Γρίβα, καλωσόρισε εγκάρδια η Πρόεδρος Κα Νάντια Αβιτίδου, η οποία, αφού πρώτα ανέφερε, έναν προς έναν,  τους επίσημους προσκεκλημένους, στη συνέχεια, έκανε μία μικρή αναφορά στις δράσεις που έχει αναπτύξει ο Σύλλογος έως σήμερα, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά και διάφορους χορηγούς.

Ακολούθως, σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε προς τους παρευρισκομένους ο πρώην Δήμαρχος κ. Κώστας Ασκούνης, ο οποίος, μεταξύ άλλων, εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και ιδιαίτερα προς την Πρόεδρο Κα Αβιτίδου, «για την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουν για να στηρίξουν κακοποιημένες γυναίκες», όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Αμέσως μετά, σύντομη τοποθέτηση έκανε η Κα Αθηνά Μακρυκώστα, η οποία αναφέρθηκε στις δράσεις Συμβουλευτικής Ομάδας που συμμετέχει, Ομάδα που ξεκίνησε τη δράση της το 2011.

Ολόκληρες τις τοποθετήσεις της Κας Νάντιας Αβιτίδου, του κ. Κώστα Ασκούνη, καθώς και της Κας Αθηνάς Μακρυκώστα, μπορείτε να τις δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Μετά το πέρας των σύντομων χαιρετισμών, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού και Φιλανθρωπικού Συλλόγου «Ελπίδα Μάνας», προχώρησαν στη βράβευση ατόμων και επιχειρήσεων που έχουν βοηθήσει ποικιλοτρόπως στις προσπάθειες που καταβάλλει και στις δράσεις που έχει αναπτύξει ο Σύλλογος από την ίδρυσή του έως σήμερα.

Έτσι, εκτός από εμάς, βραβεύθηκαν ακόμη, ο κ. Κωνσταντίνος Γρίβας, ο κ. Ιλαρίων Θωμάς Κονσολάκης, η Κα Μαρία Κουφογιαννάκη, ο Εκδοτικός Οίκος Ιβίσκος, τα Beaty Lip Stores, ο κ. Γιώργος Κόκοτας, καθώς και ο κ. Τάκης Διαμαντόπουλος, ο οποίος δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό να παραστεί.

Μετά το πέρας και των βραβεύσεων, ο νεαρός Καλλιθεάτης και συνάμα καταπληκτικός μουσικός της χιπ χοπ, Παντελής Φιλίππου, ερμήνευσε μοναδικά, δύο δικά του τραγούδια, αποσπώντας, στο τέλος, το ζεστό και παρατεταμένο χειροκρότημα όλων όσων παραβρέθηκαν στην χθεσινή εκδήλωση.

Τα δύο τραγούδια του εκπληκτικού στις ερμηνείες νεαρού μουσικού, μπορείτε να τα απολαύσετε στα δύο επόμενα βίντεο.

Τον καταπληκτικό ερμηνευτή, διαδέχθηκαν πανέμορφα νεαρά κορίτσια, τα οποία απέδωσαν μαγευτικά, χορούς σε ξένους ρυθμούς, ενώ η όλη εκδήλωση έκλεισε μέσα σε χαλαρό και εγκάρδιο κλίμα, όπου οι παριστάμενοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις για θέματα που αφορούν κυρίως την πόλη μας.

Στο σημείο αυτό, επιτρέψτε μας να ευχαριστήσουμε θερμά τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού και Φιλανθρωπικού Συλλόγου «Ελπίδα Μάνας» και ιδιαίτερα την Πρόεδρο Κα Νάντια Αβιτίδου, για την τιμή που μας έκαναν με το να μας βραβεύσουν.

Εμείς, ως χορηγοί επικοινωνίας, υποσχόμαστε να είμαστε πάντα δίπλα τους και να τους βοηθούμε όπως μπορούμε, στο ιδιαίτερα αξιέπαινο κοινωνικό έργο που επιτελούν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΝΑΣ» Reviewed by on . ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΝΑΣ» Εξαίσια Εκδήλωση, με Βραβεύσεις ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΣΕ ΓΝΩΣΤΟΤΑΤΟ CAFÉ BAR Μ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΝΑΣ» Εξαίσια Εκδήλωση, με Βραβεύσεις ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΣΕ ΓΝΩΣΤΟΤΑΤΟ CAFÉ BAR Μ Rating: 0
scroll to top