Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ – ΣΤΑΘΜΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ – ΣΤΑΘΜΟΣ

Δεκέμβριος 5, 2019 11:36 μμ A+ / A-

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ – ΣΤΑΘΜΟΣ

Εξαιρετική η διαδραστική θεατρική παράσταση

ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΧΘΕΣ Η ΟΜΑΔΑ PLAYBACK ΔΕΚΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ήταν η διαδραστική θεατρική παράσταση που διοργανώθηκε από το Δήμο Καλλιθέας και την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Καλλιθέας, σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Σταθμός», χθες αργά το απόγευμα της Τετάρτης 4 Δεκεμβρίου 2019, στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης μας (Κρέμου 123 και Φιλαρέτου).

Πρωταγωνιστές και πρωταγωνίστριες, ήταν μέλη της ομάδας Playback ΔΕΚΑ, σε μία παράσταση αφιερωμένη «στους γονείς, στους προβληματισμούς, τις ανησυχίες και τις αγωνίες τους», όπως τονίζονταν χαρακτηριστικά και στη σχετική πρόσκληση.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Παιδείας κ. Κώστας Καλογερόπουλος, ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Γιώργος Καλαμπαλίκης, η επιλαχούσα Δημοτική Σύμβουλος Κα Κατερίνα Κατσούρη, όπως επίσης και η επιλαχούσα Δημοτική Σύμβουλος, Γραμματέας στη Δ.Α.Ε.Κ. και υπεύθυνη στην Ιματιοθήκη Καλλιθέας, Κα Μαρία Γαβαλά.

Το Διοικητικό Σύμβούλιο της Ένωσης Συλλόγων και Κηδεμόνων Καλλιθέας εκπροσώπησαν η Πρόεδρος Κα Ευσεβία Κοσμίδου, ο Αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Παπαργυρίου, η Γενική Γραμματέας Κα Βασιλική Κολυβίρα, ο Ειδικός Γραμματέας κ. Νάσος Πρέντζας, καθώς και το και το μέλος Κα Μάνια Μπικώφ.

Τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Καλλιθέας, εκφράζουν τις θερμότερες ευχαριστίες τους προς τους γονείς που, παρά το κρύο που επικρατούσε, παρευρέθηκαν και συμμετείχαν στην εξαιρετική αυτή διαδραστική θεατρική παράσταση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ – ΣΤΑΘΜΟΣ Reviewed by on . ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ – ΣΤΑΘΜΟΣ Εξαιρετική η διαδραστική θεατρική παράσταση ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΧΘΕΣ Η ΟΜΑΔΑ PLAYBACK ΔΕΚΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ – ΣΤΑΘΜΟΣ Εξαιρετική η διαδραστική θεατρική παράσταση ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΧΘΕΣ Η ΟΜΑΔΑ PLAYBACK ΔΕΚΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ Rating: 0
scroll to top