Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Home » Αθλητικά » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νοέμβριος 14, 2019 7:15 μμ A+ / A-

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ηττήθηκαν και οι δύο!…

Ο Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ & Ο Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ

ΤΗΝ ΗΤΤΑ γνώρισαν, στους αγώνες Πρωταθλημάτων τους που έδωσαν το περασμένο Σαββατοκύριακο 9 και 10 Νοεμβρίου 2019, ο Αθλητικός Όμιλος Φοίνιξ Καλλιθέας και ο Γυμναστικός Σύλλογος Καλλιθέα.

Συγκεκριμένα:

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΕΝΩΣΗ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ: 0-3

Για την αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Γ’ Κατηγορίας Ε.Π.Σ.Α. (Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών), οι “πράσινοι” της πόλης μας φιλοξένησαν, το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019 και στο γήπεδο Ταύρου Β’ “Χ. Παυλίδης”, την  Ένωση Βοτανικού, από την οποία γνώρισαν την ήττα με 3-0.

Τα τέρματα για τους ουραγούς μέχρι πριν από την έναρξη του αγώνα φιλοξενούμενους, πέτυχαν οι Χρυσικός (15′ με  εύστοχη εκτέλεση πέναλτι), Λώλος (47′ με αυτογκόλ) και Μπουλούγαρης (75′).

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Ι. Καπράλος): Χαλκιάς, Δράκος, Αναλογίδης (77′ Ψαρράς), Λώλος, Ερζουμπουλίδης, Μοσχονησιώτης, Φλώρος, Σουμπαλίκας (46′ Φράγγος), Πατσός, Τσιοβίλης, Τζάρας.

Στον πάγκο: Καρατζάς.

ΕΝΩΣΗ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ (Θ. Μανώλης): Γαλαίος, Μαγκλάρας (75′ Καντέρογλου), Καντέρογλου, Χρυσικός, Φαρές (77′ Κώτης), Τσιμήτρης, Μπουλούταρης, Καλαφάτης, Θώμος (69′ Ψαθάκης), Φωτόπουλος (65′ Αγγελόπουλος), Stakj.

Στον πάγκο: Πετρονικολός, Γιαζιτζής.

Την επόμενη αγωνιστική (), οι παίκτες του Γιάννη Καπράλου θα φιλοξενηθούν νωρίς το πρωί (09:30) της προσεχούς Κυριακής 17 Νοεμβρίου 2019 και στο γήπεδο Ηφαίστου, από τον Αθλητικό Σύλλογο Ιπποκράτης.

Α.Π.Ο. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ – Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 2-1

Την πρώτη της φετινή ήττα γνώρισε, το μεσημέρι της Κυριακής 10 Νοεμβρίου 2019, η “γαλάζια” ομάδα της πόλης μας, καθώς στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, φιλοξενήθηκε στο Δημοτικό γήπεδο Κερατσινίου, από την ομώνυμη ομάδα, από την οποία έχασε με 2-1.

Τα τέρματα για τους  γηπεδούχους σημείωσαν οι Ντιρμίσι (3′) και Ελέζι (59′), ενώ στο 79′ μείωσε στο σκορ ο Παπαγγελής.

Α.Π.Ο. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Θ. Καλύβας): Κουμπύλλα, Σφυρογιαννάκης (90 + 1′ Γκουριώτης), Μηλιώτης, Αγγελάκης, Βάττης, Χατζησοφρωνίου (75′ Τριμπόνιας), Ντιρμίσι (73′ Στρίγγας), Χαρίτος, Ελέζι, Σκεντεράι (81′  Ροκάι) και Καρέλης.

Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Ν. Παντέλης): Λαδάς, Βιδάλης, Παπαγγελής, Κρητικός (46′ Μπέλης), Καλύβας, Ντρούγκας (46′  Μουρελάτος), Καλτσάς, Στούπης, Κώστας, Μακρυγιάννης (70′ Γκρόσιος) και Βασιλειάδης (77′ Βελέτης).

Την επόμενη αγωνιστική (), οι παίκτες του Νίκου Παντέλη θα φιλοξενηθούν, μεθαύριο Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 15:00, από τον Αθλητικό Όμιλο Αγίου Ιεροθέου, στο γήπεδο Χωράφα Περιστερίου.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Reviewed by on . ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ηττήθηκαν και οι δύο!... Ο Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ & Ο Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΗΤΤΑ γνώρισαν, στους αγώνες Πρωταθλημάτων τους που ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ηττήθηκαν και οι δύο!... Ο Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ & Ο Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΗΤΤΑ γνώρισαν, στους αγώνες Πρωταθλημάτων τους που Rating: 0
scroll to top