Τρίτη , 19 Μαρτίου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

Νοέμβριος 11, 2019 2:39 μμ A+ / A-

ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

Κυρίαρχοι των αιθέρων

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΙ, ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ

ΜΕ σύνθημα «Κυρίαρχοι των αιθέρων» και εντυπωσιακή συμμετοχή κόσμου παρά τον άστατο καιρό, πραγματοποιήθηκε στο όμορο Παλαιό Φάληρο, χθες το μεσημέρι της Κυριακής 10 Νοεμβρίου 2019,  η μεγάλη εορταστική αεροπορική επίδειξη της Πολεμικής Αεροπορίας για την γιορτή του Προστάτη της, του Αρχαγγέλου Μιχαήλ.

Παρουσία της στρατιωτικής ηγεσίας και του αρχηγού Γ.Ε.Α., Αντιπτεράρχου Γεωργίου Μπλιούμη, οι Έλληνες πιλότοι καθήλωσαν το κοινό για μία περίπου ώρα με τους εντυπωσιακούς ακροβατικούς ελιγμούς τους, συνεχίζοντας την πετυχημένη παράδοση των μεγάλων αεροπορικών εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στο Παλαιό Φάληρο.

Η εκδήλωση περιελάμβανε επίσης συναυλία από μουσικό σχήμα και ορχήστρα της Πολεμικής Αεροπορίας, ενώ τα παιδιά και οι επισκέπτες, είχαν την ευκαιρία εικονικής πτήσης, μέσω συσκευών εικονικής πραγματικότητας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Κα  Νίκη Κεραμέως, οι Βουλευτές του Νότιου Τομέα κ.κ. Διονύσης Χατζηδάκης, Βασίλης Σπανάκης και Δημήτρης Βαγενάς, η Αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα Κα Δήμητρα Νάνου και ο Δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

Σε δηλώσεις μετά την εκδήλωση ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, κ. Γιάννης Φωστηρόπουλος ευχαρίστησε «τον Αρχηγό της Αεροπορίας Αντιπτέραρχο Γεώργιο  Μπλιούμη και το επιτελείο του για την άψογη συνεργασία με την Δημοτική Αρχή για την διοργάνωση της πετυχημένης εκδήλωσης και δήλωσε ότι και ο ίδιος αλλά και η πόλη θα είναι πάντα φιλόξενοι σε οποιαδήποτε εκδήλωση παρουσιάζει στον κόσμο και την κοινή γνώμη την μεγάλη προσφορά και το έργο της Πολεμικής Αεροπορίας».

 

 

 

ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ Reviewed by on . ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ Κυρίαρχοι των αιθέρων ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΙ, ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΜΕ σύνθημα «Κυρίαρχοι των αιθέρων» και εντυπωσιακ ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ Κυρίαρχοι των αιθέρων ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΙ, ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΜΕ σύνθημα «Κυρίαρχοι των αιθέρων» και εντυπωσιακ Rating: 0
scroll to top