Πέμπτη , 25 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 23ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 23ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Οκτώβριος 22, 2019 10:15 πμ A+ / A-

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 23ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Σεμινάριο παροχής ΚΑΡΠΑ και Απινίδωσης

ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗΣ LIFEGUARD HELLAS, ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ Γονέων και Κηδεμόνων του 23ου Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας, σε συνεργασία με την αναγνωρισμένη Σχολή Ναυαγοσωστικής Lifeguard Hellas – Ελληνικό Κέντρο Εκπαίδευσης, διοργανώνει σεμινάριο παροχής ΚΑΡΠΑ και απινίδωσης, στην αίθουσα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Καλλιθέας (πάρκο Αναψυχής και Άθλησης), σήμερα το απόγευμα (19:00) της Τρίτης 22 Οκτωβρίου 2019, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ.

Στον χώρο, θα υπάρχει κουμπαράς στον οποίο θα μπορεί κάθε ενδιαφερόμενο άτομο που θα παραστεί, να συνεισφέρει  με όποιο ποσό επιθυμεί. Το ποσό, θα καταμετρηθεί παρουσία του Συλλόγου και συμμετεχόντων στο τέλος του σεμιναρίου και το συνολικό ποσό θα κατατεθεί την ίδια στιγμή ηλεκτρονικά. Η απόδειξη θα αναρτηθεί επίσης.

Οι συνδιοργανωτές ευχαριστούν θερμά τον Οργανισμό Παιδικής Αγωγής & Άθλησης «Γιάννης Γάλλος» του Δήμου μας και τον Πρόεδρό του κ. Μανώλη Κωστάκη, για την αρωγή στην εκδήλωση.

Ως γνωστόν, ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ Γλωσσιώτης, ταλαιπωρείται από μια σπάνια αρρώστια, την νωτιαία μυική ατροφία τύπου 1. Από τη γέννησή του, το 18 μηνών αγοράκι δίνει τη δική του μάχη για τη ζωή. Η συγκεκριμένη ασθένεια χαρακτηρίζεται από απώλεια των κινητικών νευρώνων στον νωτιαίο μυελό και το κατώτερο εγκεφαλικό στέλεχος, με αποτέλεσμα τη σοβαρή και επιδεινούμενη μυϊκή ατροφία και αδυναμία.

Οι γονείς του ζητούν την βοήθεια όλων, προκειμένου το παιδάκι να μεταβεί στην Αμερική και να παλέψει για μια καλύτερη ζωή. Να υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία σε νοσοκομείο της Βοστώνης. Το κόστος της θεραπείας είναι πολύ μεγάλο και αγγίζει τα 3.000.000 ευρώ.

Φυσικά, οι γονείς του αδυνατούν να καλύψουν το συγκεκριμένο ποσό, ενώ και οι δυο αιτήσεις που υπέβαλε η οικογένεια στο Ανώτατο Υγειονομικό Συμβούλιο του ΕΟΠΥΥ, απορρίφθηκαν.

Το παιδί λαμβάνει ήδη ενέσιμη θεραπεία – πρόκειται για την εγκεκριμένη, από τις Αμερικανικές και Ευρωπαϊκές Αρχές, δραστική ουσία nusinersen – για τη νωταία μυική ατροφία, η οποία καλύπτεται πλήρως από τον ΕΟΠΥΥ.

Σε ό,τι αφορά τη γονιδιακή θεραπεία, αυτή μπορεί να πραγματοποιηθεί μέχρι να γίνει το παιδί 2 ετών.

Οι συνδιοργανωτές προτρέπουν τον καθένα να συμμετάσχει, με το ακόλουθο μήνυμα:

{Γίνε και εσύ ο ήρωας του μικρού αυτού αγοριού. Βοήθησε το να διεκδικήσει τις οποίες πιθανότητες έχει να ζήσει φυσιολογικά. Κάθε συνεισφορά, μικρή ή μεγάλη, είναι σημαντική.

ALPHA BANK Αρ. Λογαρισμού: 121 00 2002 008467 IBAΝ: GR2501401210121002002008467 SWIFT/BIC: CRBAGRAA. ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ: ΓΛΩΣΣΙΩΤΗΣ /GLOSSIOTIS Δικαιούχος: MDA Ελλάς.

EΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Αρ. Λογαρισμού: 720 / 48001175 IBAN: GR3901107200000072048001175 SWIFT/BIC: ETHNGRAA. ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ: ΓΛΩΣΣΙΩΤΗΣ /GLOSSIOTIS Δικαιούχος: MDA Ελλάς.

Είναι πολύ σημαντικό στην αιτιολογία να αναγράψετε «Γλωσσιώτης»}.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 23ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 23ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Σεμινάριο παροχής ΚΑΡΠΑ και Απινίδωσης ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗΣ LIFEGUARD HELL ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 23ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Σεμινάριο παροχής ΚΑΡΠΑ και Απινίδωσης ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗΣ LIFEGUARD HELL Rating: 0
scroll to top