Τρίτη , 19 Μαρτίου 2024

Home » Γενικό » ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Οκτώβριος 17, 2019 3:48 μμ A+ / A-

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Πρόσκληση για οικονομική στήριξη

ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ – ΡΑΦΑΗΛ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ

ΜΕ σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Καλλιθέας και υπογράφεται από την Πρόεδρο Κα Ευσεβία Κοσμίδου και τη Γενική Γραμματέα Κα Βασιλική Κολυβίρα, ζητείται από τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της πόλης μας, να συνδράμουν οικονομικά προς ενίσχυση του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ, ο οποίος έχει συγκλονίσει το τελευταίο χρονικό διάστημα το Πανελλήνιο, με την σοβαρότατη περιπέτεια υγείας (νωτιαία μυϊκή ατροφία) που αντιμετωπίζει.

Η Ένωση μάλιστα, δίνοντας πρώτη το καλό παράδειγμα, θα καταθέσει και η ίδια σεβαστό ποσό από το ταμείο της για το σκοπό αυτό.

Ολόκληρη η σχετική ανακοίνωση, έχει ως ακολούθως:

«Αξιότιμα μέλη Δ.Σ. Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Καλλιθέας.

 Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Καλλιθέας, στηρίζει και συνδράμει οικονομικώς σε πρωτοβουλίες Συλλόγων Γονέων του Δήμου μας που βρίσκονται σε εξέλιξη για την οικονομική ενίσχυση του Παναγιώτη – Ραφαήλ, συνεισφέροντας στον αγώνα που καταβάλλουν οι γονείς του προκειμένου να τον θεραπεύσουν.

Καλούμε τους Συλλόγους Γονέων που ενδιαφέρονται, να ενισχύσουν την προσπάθεια και να επικοινωνήσουν με την Ένωσή μας για τυχόν περαιτέρω ενημέρωση.

Με εκτίμηση για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος

Ευσεβία (Βούλα) Κοσμίδου

Η Γεν. Γραμματέας

Βασιλική Κολυβίρα».

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Πρόσκληση για οικονομική στήριξη ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ - ΡΑΦΑΗΛ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΕ σχετι ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Πρόσκληση για οικονομική στήριξη ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ - ΡΑΦΑΗΛ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΕ σχετι Rating: 0
scroll to top