Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Home » Αθλητικά » ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Σεπτέμβριος 20, 2019 11:09 μμ A+ / A-

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Τελέστηκε Αγιασμός στα τμήματά του

ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ 9Χ9, ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΑΘΛΗΣΗΣ & ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΣΤΗΚΕ, χθες το απόγευμα της Πέμπτης 19 Σεπτεμβρίου 2019 στο γήπεδο 9Χ9 του πάρκου Άθλησης και Αναψυχής του Δήμου μας, ο πατροπαράδοτος Αγιασμός του Αθλητικού Ομίλου Φοίνιξ Καλλιθέας.

Παρουσία  του Προέδρου κ. Βασίλη Σπηλιωτόπουλου, πολλών ποδοσφαιριστών και ποδοσφαιριστριών από τα τμήματα ανδρών, γυναικών και υποδομήςεφόρων, προπονητών, γονέων, κηδεμόνων αλλά και φίλων του συλλόγου, τον Αγιασμό τέλεσε ο Πατέρας Αντώνιος από τον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Χαροκόπου, ο οποίος στη συνέχεια, αφού πρώτα ευλόγησε όλα τα παριστάμενα μέλη της οικογένειας του παλαιότερου εν ενεργεία ποδοσφαιρικού συλλόγου της πόλης μας, ακολούθως απευθυνόμενος προς τους ποδοσφαιριστές και τις ποδοσφαιρίστριες, τους ευχήθηκε να έχουν μια ευλογημένη χρονιά, με νίκες και με υγεία.

Χαρακτηριστικό στιγμιότυπο από την τέλεση του Αγιασμού από τον π. Αντώνιο.

Αμέσως μετά ο Πρόεδρος του ιστορικού Φοίνικα Καλλιθέας κ. Βασίλης Σπηλιωτόπουλος, στον σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε, ευχήθηκε υγεία προς όλους, καλή πρόοδο στους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές, ενώ προέτρεψε τους γονείς, κηδεμόνες και φίλους που παρέστησαν, να είναι κοντά στην ομάδα.

Ευχόμαστε και εμείς με τη σειρά μας, προς όλα τα μέλη της αγαπημένης μας «πράσινης» ομάδας,  πρωτίστως υγεία και ακολούθως, καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με πάμπολλες προσωπικές και συλλογικές επιτυχίες.

Photos & videos: Αρίστος Χαλικιόπουλος.

 

 

 

 

 

 

  

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Τελέστηκε Αγιασμός στα τμήματά του ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ 9Χ9, ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΑΘΛΗΣΗΣ & ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΤΕΛΕΣΤΗΚΕ, χθες το απόγευμα ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Τελέστηκε Αγιασμός στα τμήματά του ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ 9Χ9, ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΑΘΛΗΣΗΣ & ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΤΕΛΕΣΤΗΚΕ, χθες το απόγευμα Rating: 0
scroll to top