Σάββατο , 20 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ιούλιος 19, 2019 4:54 μμ A+ / A-

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Μάγεψε και πάλι!…

ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

ΜΑΓΕΨΕ και πάλι η Δημοτική μας Φιλαρμονική χθες το απόγευμα της Πέμπτης 18 Ιουλίου 2019 και στον πεζόδρομο μπροστά από το Δημαρχείο της πόλης μας, στην δεύτερη και τελευταία καλοκαιρινή της συναυλία.

Με την ευγενική συμμετοχή, αυτή τη φορά, της εκπληκτικής ερμηνεύτριας με την μαγευτική φωνή, Βασιλείας Καλλίτση και υπό τη διεύθυνση του Αρχιμουσικού κ. Αντώνη Βαβυλουσάκη, για δύο και πλέον ώρες, όλα τα ταλαντούχα μέλη της Δημοτικής Φιλαρμονικής απέδωσαν εκπληκτικά διάσημες ξένες και ελληνικές επιτυχίες, και διασκέδασαν τους αρκετούς παριστάμενους, αλλά και τους ακόμη περισσότερους περαστικούς, οι οποίοι δεν παρέλειπαν να βγάζουν φωτογραφίες και βίντεο με τα κινητά ανά χείρας.

Το πρώτο σκέλος του όλου προγράμματος περιλάμβανε ξένες μουσικές επιτυχίες, όπως τα «Petite Fleur», «Memory», «Summertime», «Beautiful Maria Of My Soul», «Cherry Pink», «Flashdance, What a feeling» και ένα μείγμα τραγουδιών του Σουηδικού συγκροτήματος που μεσουράνησε στα τέλη των 70s και στην αρχή των 80s, ABBA.

«Memory». Το διάσημο τραγούδι της Barbra Streisand, ερμηνευμένο μοναδικά, από την εξαίσια Βασιλεία Καλλίτση.

«Cherry Pink».

«Flashdance, What a feeling».

Το δεύτερο σκέλος περιλάμβανε αξέχαστες ελληνικές επιτυχίες, όπως τα: «Εις τον αφρό της θάλασσας», «Η μπαλάντα του Ούρι», «Ποτέ την Κυριακή», «Η πρώτη μας νύχτα», «Ένας ουρανός με αστέρια», «Εγώ θα σ’ αγαπώ και μη σε νοιάζει», καθώς και αποσπάσματα τραγουδιών των 50s και 60s.

«Ποτέ την Κυριακή», ερμηνευμένο καταπληκτικά από την Βασιλεία Καλλίτση.

«Ένας ουρανός με αστέρια».

Αποσπάσματα ελληνικών τραγουδιών των 50s και 60s.

Ήταν μια καταπληκτική καλοκαιρινή συναυλία και σίγουρα στα μέλη της Δημοτικής μας Φιλαρμονικής αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια για τις μουσικές στιγμές που προσέφεραν πλουσιοπάροχα.

Το έντονο, συνεχές και ζεστό χειροκρότημα των παρισταμένων, ανάμεσα στους οποίους διακρίναμε τις Δημοτικές Συμβούλους Κυρίες Αθηνά Εξάρχου και Ευσεβία Κοσμίδου, τις επιλαχούσες Δημοτικές Συμβούλους Κυρίες Μαρία Γαβαλά και Καίτη Αποστολάκου, αλλά και τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ελλήνων Μουσουργών, κ. Νικηφόρο Νευράκη, ήταν σίγουρα η καλύτερη ανταμοιβή, τόσο για τον Αρχιμουσικό κ. Αντώνη Βαβυλουσάκη, όσο και για το σύνολο των μελών της Δημοτικής μας Φιλαρμονικής, καθώς και για την ταλαντούχα Βασιλεία Καλλίτση.

 

 

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Μάγεψε και πάλι!... ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΑΓΕΨΕ και πάλι η Δημοτική μας Φιλαρμον ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Μάγεψε και πάλι!... ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΑΓΕΨΕ και πάλι η Δημοτική μας Φιλαρμον Rating: 0
scroll to top