Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Μάιος 24, 2019 10:13 πμ A+ / A-

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Κατέκτησε το Κύπελλο Ήθους!…

ΕΝΩ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ

ΔΥΟ σημαντικότατες ειδήσεις υπήρξαν το τελευταίο χρονικό διάστημα, για τον αγαπημένο μας Αθλητικό Όμιλο Φοίνιξ Καλλιθέας.

Η πρώτη είδηση, αφορά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ήθους από την ανδρική ομάδα του «πράσινου» ποδοσφαιρικού συλλόγου της πόλης μας, καθώς κατά την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα για τον 1ο όμιλο της Γ’ Κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών, παρά την μέτρια αγωνιστική πορεία της ομάδος, δεν υπήρξε καμία τιμωρία, είτε για ποδοσφαιριστή, είτε για παράγοντα, είτε για προπονητή του σωματείου.

Για την σπουδαία αυτή τιμητική διάκριση μάλιστα, τα μέλη της ομάδας αναμένεται να βραβευθούν,  με μετάλλια και κύπελλο, από την παλαιότερη ποδοσφαιρική Αρχή της χώρας κατά την εορταστική της εκδήλωση, η οποία συνήθως πραγματοποιείται στα τέλη Ιανουαρίου ή στις αρχές Φεβρουαρίου, εκάστου έτους.

Η δεύτερη είδηση, αφορά την επίσημη ίδρυση του Γυναικείου τμήματος του συλλόγου.

Οι ιθύνοντες τον σύλλογο, με προεξέχοντα τον Πρόεδρό του κ. Βασίλη Σπηλιωτόπουλο, κατέθεσαν εγκαίρως, μέσω της Ε.Π.Σ. Αθηνών, όλα τα επίσημα εκείνα δικαιολογητικά που απαιτούνται από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για την ίδρυση γυναικείου τμήματος και προχθές Τετάρτη 22 Μαΐου 2019, η Νομική της Υπηρεσία, την ενέκρινε.

Έτσι, πλέον, το γυναικείο τμήμα υφίσταται και επίσημα και το όραμα του Προέδρου του «πράσινου» συλλόγου κ. Βασίλη Σπηλιωτόπουλου, το οποίο μας είχε εκμυστηρευτεί και σε συνέντευξη που μας είχε παραχωρήσει στις 16 Ιουνίου 2017, πήρε σάρκα και οστά.  

Εμείς, όντας πάντοτε υπερήφανοι χορηγοί επικοινωνίας του παλαιότερου εν ενεργεία ποδοσφαιρικού σωματείου της πόλης μας, δεν έχουμε παρά να συγχαρούμε τόσο τη Διοίκηση και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Βασίλη Σπηλιωτόπουλο, όσο και τους προπονητές, καθώς και το σύνολο των  ποδοσφαιριστών της ανδρικής ομάδας, τόσο για την σπουδαία τιμητική διάκριση που επιτεύχθηκε, όσο και για την επίσημη ίδρυση του γυναικείου τμήματος.

Η Ανδρική ομάδα του Συλλόγου κατά την ποδοσφαιρική περίοδο 2018 – 2019.

Η Γυναικεία ομάδα του Συλλόγου.

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Κατέκτησε το Κύπελλο Ήθους!... ΕΝΩ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΔΥΟ σημαντικότατες ειδήσεις υπήρξαν το τελευταί ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Κατέκτησε το Κύπελλο Ήθους!... ΕΝΩ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΔΥΟ σημαντικότατες ειδήσεις υπήρξαν το τελευταί Rating: 0
scroll to top