Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Απρίλιος 23, 2019 3:51 μμ A+ / A-

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Ξεκίνησε η διανομή των πλούσιων Δεμάτων Αγάπης

ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ 117

ΞΕΚΙΝΗΣΕ σήμερα Μεγάλη Τρίτη 23 Απριλίου 2019, η διανομή των πάμπολλων Δεμάτων Αγάπης προς τους άπορους συνδημότες μας, από τον Σύλλογο Κωνσταντινουπολιτών.

Ο ιστορικός Σύλλογος, για 90ή συνεχόμενη χρονιά, αναδεικνύει το πνεύμα Αγάπης και Αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο που τον διέπει από την πρώτη στιγμή σύστασής του.

Έτσι, με αξιέπαινη πρωτοβουλία των Κυριών της Επιτροπής Αλληλεγγύης, αλλά και με την ιδιαίτερα σημαντική συνεισφορά πάμπολλων μελών και φίλων του Συλλόγου με την πλούσια και πολυποίκιλη φιλανθρωπική δράση, και φέτος το Πάσχα συγκεντρώθηκαν πολύ μεγάλες ποσότητες αγαθών και τροφίμων, τα οποία σε συσκευασίες πλούσιων δεμάτων, ήδη διανέμονται από το πρωί και από το επιβλητικό Μέγαρο του Συλλόγου επί της οδού Δημοσθένους 117, σε πάνω από 170 στερούμενες τα αναγκαία οικογένειες, ενώ αξίζει να τονισθεί το γεγονός ότι η διανομή θα συνεχισθεί και αύριο Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου, πάντα με μέριμνα και φροντίδα των Κυριών της Επιτροπής Αλληλεγγύης.

 Εμείς, δεν έχουμε παρά να συγχαρούμε δημόσια το σύνολο των Κυριών, των μελών και των φίλων του Συλλόγου Κωνσταντινουπολιτών, για την θερμή ανταπόκρισή τους σ’ αυτή την πραγματικά αξιέπαινη πρωτοβουλία βοηθείας προς τους άπορους συνδημότες μας.

 

 

 

Τα προς διάθεση αγαθά και τρόφιμα.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ Reviewed by on . ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ Ξεκίνησε η διανομή των πλούσιων Δεμάτων Αγάπης ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ 117 ΞΕΚΙΝΗΣΕ σήμερα Μ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ Ξεκίνησε η διανομή των πλούσιων Δεμάτων Αγάπης ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ 117 ΞΕΚΙΝΗΣΕ σήμερα Μ Rating: 0
scroll to top