Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Home » Γενικό » ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ

Δεκέμβριος 10, 2018 2:26 μμ A+ / A-

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ

Μία ακόμη καταπληκτική Μουσική Εκδήλωση!…

ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ «ΝΕΑ ΒΗΘΛΕΕΜ»

ΜΙΑ ακόμη καταπληκτική μουσική εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι τυχεροί παραβρέθηκαν χθες νωρίς το απόγευμα της Κυριακής 9 Δεκεμβρίου 2018, στην περικαλλή αίθουσα εκδηλώσεων «Νέα Βηθλεέμ» του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Καλλιθέας.

Εκεί, ο Προϊστάμενος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου της Ενορίας, Αρχιμανδρίτης π. Ειρηναίος Νάκος, μαζί με τον Πρόεδρο του Φιλόπτωχου Ταμείου του Ιερού Ναού, Αρχιμανδρίτη π. Σισώη Σκάρκο, είδαν με χαρά πολλούς πιστούς, όχι μόνο από την Ενορία, αλλά και από άλλες όμορων Εκκλησιών και Δήμων, να παρίστανται μαζικά και να συμμετέχουν ενεργά σε μία ακόμη εκδήλωση που διοργάνωσαν.

Ο σκοπός φυσικά της όλης μουσικής εκδήλωσης ήταν για πολλοστή φορά ιερός, καθώς τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν, θα διατεθούν υπέρ ενισχύσεως του ενοριακού και φιλανθρωπικού έργου που πραγματοποιείται, χρόνια τώρα, με μέριμνα των σεμνών Ιερέων της Ενορίας.

Τους πολυπληθείς παριστάμενους καλωσόρισε εγκάρδια ο Αρχιμανδρίτης π. Ειρηναίος Νάκος, ο οποίος, μεταξύ άλλων, τόνισε τον ρόλο που παίζει η Εκκλησία, ιδιαίτερα στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε όλοι τα τελευταία χρόνια, ενώ με παρόντες τόσο τον Δήμαρχο της πόλης μας κ. Δημήτρη Κάρναβο, όσο και τον πρώην Δήμαρχο κ. Κώστα Ασκούνη, δεν παρέλειψε να τους ευχαριστήσει για την αγαστή συνεργασία που είχαν από το 2008 που είναι Προϊστάμενος  στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Καλλιθέας, αλλά και να τους ευχηθεί να προσφέρουν τα μέγιστα στον κοινό σκοπό, που δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των συνδημοτών μας.

Με τον ίδιο να ερμηνεύει εκπληκτικά ορισμένα τραγούδια, στη συνέχεια με τον Αρχιμανδρίτη π. Σισώη Σκάρκο να πραγματοποιεί κλήρωση με πλούσια και πολλά δώρα, αλλά και ακολούθως, με τον κ. Αλέξη Βοσκάκη να διασκεδάζει με τις ερμηνείες του τους πολυπληθείς παριστάμενους, όλοι όσοι παραβρέθηκαν στην απογευματινή  μουσική αυτή εκδήλωση, πέρασαν τρεις και πλέον ώρες γεμάτες ξεγνοιασιά, χορό και τραγούδι.

Στην εκδήλωση, παραβρέθηκαν – μεταξύ άλλων – επίσης, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κ. Κωνσταντίνος Κόκουλος, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κωνσταντίνος Πολυχρονίδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Α. «Γιάννης Γάλλος», κ. Κωνσταντίνος Ευσταθίου, η εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος για θέματα εποπτείας των Α’ και Δ’ Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων του Δήμου, Κα Ελένη Ζαφειράκη, καθώς και η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κα Μαρία Αξιομακάρου.

  

  

  

  

  

  

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ Reviewed by on . ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ Μία ακόμη καταπληκτική Μουσική Εκδήλωση!... ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ «ΝΕΑ ΒΗΘΛΕΕΜ» ΜΙΑ ακόμη κατ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ Μία ακόμη καταπληκτική Μουσική Εκδήλωση!... ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ «ΝΕΑ ΒΗΘΛΕΕΜ» ΜΙΑ ακόμη κατ Rating: 0
scroll to top