Παρασκευή , 26 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΩΝΑΣΕΙΟ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΩΝΑΣΕΙΟ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Νοέμβριος 16, 2018 9:11 πμ A+ / A-

ΩΝΑΣΕΙΟ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Η σολίστ του πιάνου Ελένη Παπασπύρου, στο Αίθριο

ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 & ΩΡΑ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

ΤΗΝ προσεχή Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, η διακεκριμένη σολίστ του πιάνου Ελένη Παπασπύρου, θα παρουσιάσει έργα για πιάνο των Μάνου Χατζιδάκι, Γιάννη Κωνσταντινίδη, Γιώργου Κουρουπού και Θανάση Δρίτσα, στο Αίθριο του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου.

Η συναυλία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του κύκλου εκδηλώσεων «Πολυφωνίες».

Το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες προς την καλλιτέχνιδα για την αφιλοκερδή συμμετοχή της. 

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό

Λίγα λόγια για την καλλιτέχνιδα.

Το 1997 πήρε το δίπλωμα πιάνου με “Άριστα παμψηφεί και Α’ Βραβείο”, στην τάξη του Δημήτρη Τουφεξή (Αττικό Ωδείο).

Σπούδασε μουσικολογία στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών και πιάνο (ερμηνεία και παιδαγωγική) στο Πανεπιστήμιο Μουσικής και Παραστατικής Τέχνης του Γκρατς στην Αυστρία (τάξη: Otto Niederdorfer).

Το 2006 ολοκλήρωσε με Άριστα μεταπτυχιακές σπουδές στο πιάνο στο Πανεπιστήμιο Μουσικής και Παραστατικής Τέχνης της Βιέννης πλάι στον Peter Barcada.

Η Ελένη Παπασπύρου έχει πραγματοποιήσει ρεσιτάλ πιάνου και συναυλίες μουσικής δωματίου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ έχει συνεργαστεί με τους κορνίστες της Συμφωνικής της Βιέννης και με χορωδίες στην Ελλάδα και στην Αυστρία.

Η Ελένη Παπασπύρου.

Το πρόγραμμα, έχει ως ακολούθως:

ΩΝΑΣΕΙΟ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Reviewed by on . ΩΝΑΣΕΙΟ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Η σολίστ του πιάνου Ελένη Παπασπύρου, στο Αίθριο ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 & ΩΡΑ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΝ προσεχή Τετ ΩΝΑΣΕΙΟ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Η σολίστ του πιάνου Ελένη Παπασπύρου, στο Αίθριο ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 & ΩΡΑ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΝ προσεχή Τετ Rating: 0
scroll to top