Παρασκευή , 26 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Νοέμβριος 15, 2018 3:57 πμ A+ / A-

Καθόλα επιτυχές το Φιλανθρωπικό Τσάι Κυριών

ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018, ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΟΥ

ΔΕΚΑΔΕΣ ήταν οι Κυρίες μέλη και φίλες που ανταποκρίθηκαν, χθες νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης 14 Νοεμβρίου 2018, στο Φιλανθρωπικό Τσάι που διοργάνωσε η Επιτροπή Κυριών Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Συλλόγου Κωνσταντινουπολιτών στην αίθουσα εκδηλώσεων του επιβλητικού Μεγάρου του επί της οδού Δημοσθένους 117.

Στην εκδήλωση, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για την στήριξη συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη, μέγιστη τιμή προσέδωσε η παρουσία, για αρκετή ώρα μάλιστα, της Κας Βλασίας (Σίσσυς) Παυλοπούλου, συζύγου του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, η οποία είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί εκτενώς για τις πολυποίκιλες δράσεις του Συλλόγου.

Τις πολυπληθείς Κυρίες (ανάμεσα στις οποίες διακρίναμε ακόμη, τη Διευθύντρια της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού του Υπουργείου Εξωτερικών Κα Εύα Παπαδάτου, αλλά και την Πρόεδρο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Καλλιθέας, Κα Βούλα Κοσμίδου), καθώς και τους αρκετούς κυρίους που παραβρέθηκαν, καλωσόρισε εγκάρδια ο Πρόεδρος του ιστορικού Συλλόγου, κ. Γεώργιος Λεύκαρος.

Στον σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε ο κ. Πρόεδρος, αφενός μεν εξήγησε τους σκοπούς πραγματοποίησης της συγκεκριμένης εκδήλωσης, αφετέρου δε, παρουσίασε τους τρεις καλλιτέχνες που κράτησαν, ακολούθως, μουσική συντροφιά με τις θεσπέσιες φωνές τους. Ολόκληρο τον ενδιαφέροντα χαιρετισμό, μπορείτε να τον δείτε και να τον ακούσετε, στο παρακάτω βίντεο.

Αμέσως μετά, οι ανεπανάληπτοι καλλιτέχνες Τέρης Ιερεμίας, Γρηγόρης Νταραβάνογλου και Ντομένικα Μαντέλη, για δύο και πλέον ώρες, διασκέδασαν μουσικά το παριστάμενο κοινό, προσφέροντάς του ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα γεμάτο από πληθώρα ξένων και ελληνικών γνωστότατων τραγουδιών, στο άκουσμα των οποίων,  πάμπολλες ήταν οι Κυρίες που ανταποκρίθηκαν και χόρεψαν επί σκηνής.

Εμείς, παρόντες και σ’ αυτή την μαγευτική μουσική εκδήλωση και όντας μάρτυρες του εγκάρδιου κλίματος που υπήρξε, δεν έχουμε παρά να εκφράσουμε τα συγχαρητήριά μας, τόσο προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, όσο και προς τα αντίστοιχα της Επιτροπής Κυριών Κοινωνικής Αλληλεγγύης, τους συνεχιστές δηλαδή των αξιών που πρεσβεύει ο  συγκεκριμένος ιστορικός Σύλλογοςκόσμημα από ιδρύσεώς του πριν από ενενήντα έτη, για το  πλουσιότατο πολιτιστικό και φιλανθρωπικό έργο που εξακολουθούν να παράγουν και να προσφέρουν ανιδιοτελώς προς τους συνανθρώπους μας.

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ Reviewed by on . Καθόλα επιτυχές το Φιλανθρωπικό Τσάι Κυριών ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018, ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΟΥ ΔΕΚΑΔΕΣ ήταν οι Κυρίες μέλη και φίλες που ανταποκρίθ Καθόλα επιτυχές το Φιλανθρωπικό Τσάι Κυριών ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018, ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΟΥ ΔΕΚΑΔΕΣ ήταν οι Κυρίες μέλη και φίλες που ανταποκρίθ Rating: 0
scroll to top