Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Home » Γενικό » ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

Οκτώβριος 15, 2018 12:44 μμ A+ / A-

ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

Ο Χρήστος Ταμπουρατζής στον Φάρο του Ιδρύματος

ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018, ΩΡΑ 21:00

THN προσεχή Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018, στις 21:00, η σειρά συναυλιών Jazz Chronicles του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (Κ.Π.Ι.Σ.Ν.) υποδέχεται στον Φάρο τον κιθαρίστα, συνθέτη και παραγωγό Χρήστο Ταμπουρατζή για την πρώτη επίσημη παρουσίαση στην Ελλάδα της καινούριας δισκογραφικής του δουλειάς με τίτλο Cargo.

Το άλμπουμ, που περιλαμβάνει πέντε ορχηστρικά και τέσσερα τραγούδια, έχει ήδη ξεκινήσει με μεγάλη επιτυχία το ταξίδι του στην Ευρώπη και το κομμάτι “Love’s Got me”, το οποίο ερμηνεύει ο Bill Kalantzakos, ξεχωρίζει στις προτιμήσεις των ραδιοφωνικών παραγωγών.  Πρόκειται για το τέταρτο άλμπουμ του συνθέτη, μετά τα Mirror, Back Seat και Symmetry of Mind, το οποίο κέρδισε χάλκινο μετάλλιο στα Global Music Awards το 2016.

Ο Χρήστος Ταμπουρατζής ξεκίνησε την καριέρα του την δεκαετία του ’80. Ως κιθαρίστας έχει συνεργαστεί με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες, αλλά και συγκροτήματα. Ως παραγωγός έχει ηχογραφήσει εκατοντάδες άλμπουμ, ενώ έχει γράψει τραγούδια για πολλούς καλλιτέχνες.

Στη συναυλία στον Φάρο, ο Χρήστος Ταμπουρατζής με τη δυναμική μπάντα του και με groovy διάθεση, θα κινηθεί σε funk, τζαζ και ροκ μουσικούς δρόμους, ερμηνεύοντας καινούρια αλλά και παλιότερα κομμάτια του.

Μαζί του, επί σκηνής, θα βρεθούν οι Δημήτρης Αντωνιάδης (ντραμς), Χρήστος Κεχρής (μπάσο),  Φοίβος Μποζάς (σαξόφωνο), Αλέκος Ρούπας (κρουστά), Γιώργος Μπερερής (πλήκτρα),  Bill Kalantzakos (φωνή) και Νάσια Γκόφα (φωνή).

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο ραδιοφωνικός παραγωγός Ιλάν Σολομών.

Η ενότητα συναυλιών Jazz Chronicles, καθώς και το σύνολο του προγραμματισμού του Κ.Π.Ι.Σ.Ν., πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο, χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (Ι.Σ.Ν.).

Ο Χρήστος Ταμπουρατζής.

ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ Reviewed by on . ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ Ο Χρήστος Ταμπουρατζής στον Φάρο του Ιδρύματος ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018, ΩΡΑ 21:00 THN προσεχή Κυριακή 21 ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ Ο Χρήστος Ταμπουρατζής στον Φάρο του Ιδρύματος ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018, ΩΡΑ 21:00 THN προσεχή Κυριακή 21 Rating: 0
scroll to top