Τετάρτη , 24 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

Αύγουστος 16, 2018 3:12 μμ A+ / A-

ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

Πρόσκληση σε φωτογραφική έκθεση

ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ τη συμπλήρωση δύο ετών από την πρώτη μέρα λειτουργίας του, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (Κ.Π.Ι.Σ.Ν.) προσκαλεί φωτογράφους, επαγγελματίες ή ερασιτέχνες, να συμμετέχουν στο SNFCCFENCE, μια ομαδική φωτογραφική έκθεση που θα αποτυπώνει στιγμιότυπα του Κ.Π.Ι.Σ.Ν..

Οι φωτογραφίες μπορεί να έχουν τραβηχτεί παλιότερα ή μόλις χθες, οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, σε οποιοδήποτε σημείο του Κ.Π.Ι.Σ.Ν. και να εστιάζουν σε ένα συγκεκριμένο κτίριο, ή μια εκδήλωση, μια στιγμή δράσης ή απόλυτης ηρεμίας. Όσο πιο δημιουργική είναι η προσέγγιση, τόσο το καλύτερο!

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και φωτογραφίες μπορούν να υποβάλλουν όλοι όσοι είναι άνω των 18 ετών στη σελίδα SNFCC.org/Fence μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου 2018. Όταν ολοκληρωθεί η περίοδος υποβολής, τις φωτογραφίες θα αξιολογήσει μία κριτική επιτροπή στην οποία συμμετέχουν οι: Γαβριέλλα Τριανταφύλλη, Διευθύντρια Προγραμματισμού και Παραγωγής του Κ.Π.Ι.Σ.Ν., Γιώργης Γερόλυμπος, Αρχιτέκτων -Φωτογράφος, Μανόλης Μωρεσόπουλος, Διευθυντής του Athens Photo Festival και Χάρης Πρέσσας, Εικαστικός – Πρόεδρος Τμήματος Φωτογραφίας και Οπτικοακουστικών Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Οι φωτογραφίες που θα επιλεγούν, θα εκτεθούν σε μια μεγάλης κλίμακας έκθεση, καλύπτοντας 400 μέτρα της περιμέτρου του Κ.Π.Ι.Σ.Ν., σχηματίζοντας έτσι έναν πολύχρωμο «φράκτη» (fence).

Η έκθεση έχει σχεδιαστεί και πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον οργανισμό United Photo Industries, με έδρα τη Νέα Υόρκη, ακολουθώντας το μοντέλο των υπόλοιπων εκθέσεων Fence που έχει διοργανώσει σε πόλεις των Η.Π.Α. όπως η Νέα Υόρκη, το Ντένβερ και η Ατλάντα, και υλοποιείται με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Η πρόσβαση στην έκθεση, θα είναι ελεύθερη.

Ορίστε η δική μας φωτογραφία.

ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ Reviewed by on . ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ Πρόσκληση σε φωτογραφική έκθεση ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ τη συμπλήρωση δύο ετών α ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ Πρόσκληση σε φωτογραφική έκθεση ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ τη συμπλήρωση δύο ετών α Rating: 0
scroll to top