Πέμπτη , 25 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Ιούνιος 25, 2018 10:55 πμ A+ / A-

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Χορός αστεριών  της Ρυθμικής

 ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 20/06/2018, ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΕΣΠΕΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΜΕ μία εξαιρετική παράσταση από μικρές γυμνάστριες όλων των τμημάτων,  πραγματοποιήθηκε στο κλειστό του Εσπέρου Καλλιθέας, την περασμένη Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018, η καλοκαιρινή γιορτή του τμήματος Ρυθμικής Γυμναστικής του Φιλαθλητικού Συλλόγου,  ενώ πλήθος κόσμου γέμισε ασφυκτικά τις εξέδρες και καταχειροκρότησε  τις μοναδικές χορογραφίες των παιδιών.

Προπονήτριες και αθλήτριες πήραν θερμά συγχαρητήρια από το Δήμαρχο Καλλιθέας κ. Δημήτρη Κάρναβο και τους Δημοτικούς Συμβούλους, όπως επίσης και από τον Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου, κ. Γεώργιο Κουτσογιάννη, που παραβρέθηκαν, αλλά και από το κοινό, το οποίο έδειξε τον θαυμασμό και τη χαρά του, καταχειροκροτώντας όλα τα τμήματα και περισσότερο αυτό των Special Olympics.

Ο Πρόεδρος του Φιλαθλητικού Συλλόγου, κ. Παναγιώτης Δημάκος, στον χαιρετισμό του καλωσόρισε τις αθλήτριες, τους γονείς, τις προπονήτριες και τις Τεχνικές Συμβούλους του τμήματος Ρυθμικής Γυμναστικής, Ολυμπιονίκεις Κλέλια και Άννυ Πανταζή.

Ευχαρίστησε θερμά και τις προπονήτριες Λίνα, Ολίνα, Ροδούλα και Δέσποινα, για την εξαιρετική δουλειά και την άψογη συνεργασία τους όλη τη χρονιά, που είχε πολύ καλά αγωνιστικά αποτελέσματα, αλλά και δημιούργησε αυτήν την υπέροχη ατμόσφαιρα στην καλοκαιρινή γιορτή, ενώ ευχήθηκε και εις ανώτερα για την επόμενη σεζόν.

Στιγμιότυπο από την καλοκαιρινή γιορτή του Φιλαθλητικού Συλλόγου.

 

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Reviewed by on . ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Χορός αστεριών  της Ρυθμικής  ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 20/06/2018, ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΕΣΠΕΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΜΕ μία εξαιρετική παράσταση από μικρές γ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Χορός αστεριών  της Ρυθμικής  ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 20/06/2018, ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΕΣΠΕΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΜΕ μία εξαιρετική παράσταση από μικρές γ Rating: 0
scroll to top