Σάββατο , 20 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ “ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ”

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ “ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ”

Ιούνιος 22, 2018 12:45 μμ A+ / A-

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ “ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ”

Πανέμορφο μουσικό απόγευμα

ΧΑΡΙΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ ΤΟΥ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

ΕΝΑ πανέμορφο μουσικό απόγευμα μας  χάρισε το Δημοτικό Ωδείο Καλλιθέας  «Οδυσσέας Δημητριάδής», χθες το απόγευμα της Πέμπτης 21 Ιουνίου 2018, με αφορμή τον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής και τη λήξη της μουσικής διδακτικής χρονιάς.

Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στην επίστρωση του ποταμού στη συμβολή των οδών Ματζαγριωτάκη και Παναγή Τσαλδάρη, συμμετείχαν οι σπουδαστές και σπουδάστριες του Ωδείου,  αναδεικνύοντας τη σπουδαία δουλειά  που κάνουν οι καθηγητές  αλλά και ο καλλιτεχνικός διευθυντής τους, ο μαέστρος κ. Ορέστης Μπαζός.

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας και Τοπικής Ανάπτυξης κ. Μανώλης Κωστάκης, ο οποίος τόνισε  ότι στην Καλλιθέα εδώ και πολλά χρόνια το Ωδείο αποτελεί ένα  εργαστήρι παραγωγής  μουσικής, τέχνης και πολιτισμού μην παραλείποντας να παρουσιάσει τα μουσικά σύνολα και τον καλλιτεχνικό διευθυντή κ. Μπαζό .

Στη θαυμάσια αυτή μουσική εκδήλωση, παραβρέθηκε, μεταξύ πολλών συνδημοτών μας και απόλαυσε την μουσική πανδαισία, και ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες: Ιωάννης Πεφάνης.

  

  

  

  

  

  

  

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ “ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ” Reviewed by on . ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ "ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ" Πανέμορφο μουσικό απόγευμα ΧΑΡΙΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ ΤΟΥ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΕΝΑ πανέμορφο μουσ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ "ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ" Πανέμορφο μουσικό απόγευμα ΧΑΡΙΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ ΤΟΥ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΕΝΑ πανέμορφο μουσ Rating: 0
scroll to top