Σάββατο , 20 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Ιούνιος 11, 2018 4:26 μμ A+ / A-

Ξεχωριστή μουσική βραδιά!…

ΣΤΟΝ ΑΝΘΙΣΜΕΝΟ ΚΗΠΟ ΤΟΥ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΤΟΥ

ΣΕ ΜΙΑ ξεχωριστή μουσική βραδιά είχαν την ευκαιρία να παραβρεθούν, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 9 Ιουνίου 2018, όσοι τυχεροί  συμπολίτες και συμπολίτισσές μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου Κωνσταντινουπολιτών.

Στον ανθισμένο κήπο του επιβλητικού Μεγάρου του Συλλόγου επί της οδού Δημοσθένους 117, οι ιθύνοντες τον Σύλλογο είχαν φροντίσει από νωρίς έτσι ώστε να είναι όλα στην εντέλεια και κατά τις 8 και 30, αργά το απόγευμα, άρχισαν να υποδέχονται τους προσκεκλημένους τους, σε μία «μουσική βραδιά μπύρας», όπως ονόμασαν την όλη εκδήλωση, μία εκδήλωση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς όλα τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν, θα διατεθούν για την ενίσχυση συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

Με μία πολύ μικρή οικονομική επιβάρυνση, όλοι οι προσκεκλημένοι απόλαυσαν μία βραδιά πλημμυρισμένη από αξέχαστες μουσικές μελωδίες, με πλούσια εδέσματα, αλλά και άφθονη μπύρα και για 4εις ώρες, μέσα σε εγκάρδιο, γιατί όχι, οικογενειακό κλίμα, αντάλλαξαν απόψεις, συζήτησαν, διασκέδασαν, τραγούδησαν, αλλά και χόρεψαν Πολίτικους, αλλά και λαϊκούς και νησιώτικους παραδοσιακούς χορούς.

Τους εκλεκτούς φίλους και μέλη του Συλλόγου, υποδέχθηκε εγκάρδια, ο Πρόεδρός του, κ. Γεώργιος Λεύκαρος, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε δύο πολύ σημαντικά γεγονότα που θα πραγματοποιηθούν το προσεχές φθινόπωρο.

Το πρώτο, αφορά τη διοργάνωση μονοήμερης κρουαζιέρας σε νησιά του Αργοσαρωνικού, και το δεύτερο, στην απονομή του τίτλου του Ισόβιου Επίτιμου Προέδρου του Συλλόγου, στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, κατά τον προσεχή Οκτώβριο, σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Μετά τον σύντομο χαιρετισμό από τον Πρόεδρο κ. Γεώργιο Λεύκαρο, τα μέλη των «Μουσικών της Πόλης», αποτελούμενα από τους κ.κ. Λευκή Στεφανίδου (κιθάρα – τραγούδι), Θωμά Μούση (τραγούδι), Δημήτρη Δασκαλόπουλο (κιθάρα, κρουστά, τραγούδι), Κώστα Νούση (μπουζούκι – τραγούδι), Θανάση Γιαμαρέλο (βιολί), Γιώργο Δημουλάκη (μπουζούκι) και Χρήστο Μιχαήλ (κιθάρα – τραγούδι – υπεύθυνος της ορχήστρας), ξεσήκωσαν τους παριστάμενους με τις μελωδικές φωνές τους, οι οποίοι όχι μόνο σιγοτραγουδούσαν, αλλά συμμετείχαν ενεργά, χορεύοντας στους ρυθμούς που τόσο απλόχερα προσέφεραν οι μουσικοί, που είναι μάλιστα και συνεργάτες του Συλλόγου.

Κοντά τους, είχαμε την τιμή και τη χαρά να παραβρεθούμε και εμείς σ’ αυτή την ξεχωριστή, ονειρεμένη μουσική βραδιά και με τους φωτογραφικούς μας φακούς, να απαθανατίσουμε μοναδικές στιγμές ξεγνοιασιάς, χαράς και διασκέδασης, τις οποίες και παραθέτουμε παρακάτω.

Αφού ευχαριστήσουμε θερμά τους ιθύνοντες τον Σύλλογο για την τιμή που μας έκαναν με το να μας προσκαλέσουν στη συγκεκριμένη εκδήλωση, ευχόμαστε, πολύ σύντομα, να πραγματοποιηθούν και άλλες παρεμφερείς εκδηλώσεις.

Καλό καλοκαίρι.

  

  

  

  

  

  

  

  

  

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ Reviewed by on . Ξεχωριστή μουσική βραδιά!... ΣΤΟΝ ΑΝΘΙΣΜΕΝΟ ΚΗΠΟ ΤΟΥ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ξεχωριστή μουσική βραδιά είχαν την ευκαιρία να παραβρεθούν, το βράδυ του περ Ξεχωριστή μουσική βραδιά!... ΣΤΟΝ ΑΝΘΙΣΜΕΝΟ ΚΗΠΟ ΤΟΥ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ξεχωριστή μουσική βραδιά είχαν την ευκαιρία να παραβρεθούν, το βράδυ του περ Rating: 0
scroll to top