Πέμπτη , 25 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΥΦΛΩΝ

ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΥΦΛΩΝ

Μάιος 24, 2018 1:33 μμ A+ / A-

ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΥΦΛΩΝ

Εγκαίνια Ειδικού Πολυαισθητηριακού Χώρου

ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 25 ΜΑΪΟΥ 2018, ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ του Ειδικού Πολυαισθητηριακού Χώρου – “Σκοτεινό Δωμάτιο”, του Ειδικού Νηπιαγωγείου Τυφλών Καλλιθέας και του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (Κ.Ε.Α.Τ.), θα πραγματοποιηθούν αύριο το πρωί της Παρασκευής 25 Μαΐου 2018 και ώρα 10.00, στο Αμφιθέατρο του Κέντρου (Ελευθερίου Βενιζέλου 210), με είσοδο από την οδό Σπάρτης.

Ο Ειδικός Πολυαισθητηριακός Χώρος, είναι μια ειδικά διαμορφωμένη και ασφαλής αίθουσα, με ειδικό εξοπλισμό που ενισχύει τις κινητικές εμπειρίες των παιδιών με αναπηρία όρασης ή / και με άλλες πολλαπλές αναπηρίες.

Η αίθουσα αποτελεί μια ευγενική χορηγία του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αλέξανδρου Ωνάση στο Ειδικό Νηπιαγωγείο Τυφλών Καλλιθέας.

Πρόκειται για μια μεγάλης σπουδαιότητας χορηγία, αφού η αίθουσα προβλέπεται να χρησιμοποιηθεί από όλες τις υπηρεσίες που στεγάζονται στο Κ.Ε.Α.Τ. (Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Τυφλών Καλλιθέας, Ειδικό Νηπιαγωγείο Τυφλών Καλλιθέας, Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Τυφλοκωφών Καλλιθέας, 1ο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης για Παιδιά με Αναπηρία Όρασης «Μπέττυ Λεωτσάκου», Τμήμα Εκπαίδευσης και Προνηπιακό Τμήμα Κ.Ε.Α.Τ.).

Ο Ειδικός Πολυαισθητηριακός Χώρος.

ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΥΦΛΩΝ Reviewed by on . ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΥΦΛΩΝ Εγκαίνια Ειδικού Πολυαισθητηριακού Χώρου ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 25 ΜΑΪΟΥ 2018, ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΑ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΥΦΛΩΝ Εγκαίνια Ειδικού Πολυαισθητηριακού Χώρου ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 25 ΜΑΪΟΥ 2018, ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΑ Rating: 0
scroll to top