Σάββατο , 20 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Μάιος 21, 2018 3:39 μμ A+ / A-

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ενοριακή Αιμοδοσία!…

ΧΘΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 20/05/2018, ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ “ΝΕΑ ΒΗΘΛΕΕΜ”

ΕΝΟΡΙΑΚΗ Αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε, χθες το πρωί της Κυριακή 20 Μαΐου 2018, από τον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Καλλιθέας.

Στην περικαλλή αίθουσα εκδηλώσεων “Νέα Βηθλεέμ” του Ιερού Ναού, από νωρίς το πρωί ήταν όλα έτοιμα. Τα στελέχη του Ερυθρού Σταυρού, αλλά και μέλη από το Φιλόπτωχο Ταμείο, ήταν στις θέσεις τους για να υποδεχθούν τους Ενορίτες και τις Ενορίτισσες εκείνες, που μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, επισκέφθηκαν τον χώρο και προσέφεραν λίγο από το αίμα τους.

Ικανοποιητικότατος ήταν τελικά ο αριθμός των συμπολιτών και των συμπολιτισσών μας, κάθε ηλικίας, που προσήλθε και προσέφερε εθελοντικά, το πολυτιμότατο αυτό αγαθό για τους χρίζοντας ανάγκη συμπολίτες μας.

Ανάμεσά τους, ο Πλωτάρχης κ. Ιωάννης Πάπλας, αλλά και ο συνδημότης μας και πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του πάλαι ποτέ 27ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης μας, κ. Βασίλης Παπαδόπουλος, οι οποίοι ήταν  χαμογελαστοί καθ’ όλη τη διάρκεια της αιμοδοσίας.

Συγχαρητήρια πολλά σίγουρα αξίζουν σε όλους όσους συμμετείχαν στο Θεάρεστο αυτό κοινωνικό έργο. Στους Ιερείς της Ενορίας μας, στα μέλη του Φιλόπτωχου Ταμείου του, στην Συντονίστρια της Αιμοδοσίας Κα Μελπομένη Δαβάκη, στα στελέχη του Νοσοκομείου, αλλά, πρωτίστως, σε όσους και όσες προσήλθαν και προσέφεραν αίμα για τις ανάγκες του Ερυθρού Σταυρού.

  

  

  

  

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ενοριακή Αιμοδοσία!... ΧΘΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 20/05/2018, ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ "ΝΕΑ ΒΗΘΛΕΕΜ" ΕΝΟΡΙΑΚΗ Αιμοδοσία πραγματο ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ενοριακή Αιμοδοσία!... ΧΘΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 20/05/2018, ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ "ΝΕΑ ΒΗΘΛΕΕΜ" ΕΝΟΡΙΑΚΗ Αιμοδοσία πραγματο Rating: 0
scroll to top