Σάββατο , 20 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΕΛΠΙΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΕΛΠΙΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ

Μάιος 20, 2018 5:17 πμ A+ / A-

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΕΛΠΙΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ

Αναβλήθηκε η διεξαγωγή του αγώνα!…

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ο προγραμματισμένος για χθες Σάββατο 19 Μαΐου 2018, αγώνας μεταξύ του αγαπημένου μας Αθλητικού Ομίλου Φοίνιξ Καλλιθέας με τον Αθλητικό Όμιλο Ελπίς Αγίων Αναργύρων, για την 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Ακαδημιών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών.

 Ο συγκεκριμένος αγώνας επρόκειτο να ξεκινήσει στις 3εις το μεσημέρι στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών, αλλά έπειτα από έλεγχο που πραγματοποίησε η διαιτητής της συνάντησης, διαπίστωσε ότι ο αγωνιστικός χώρος δεν πληρούσε τις προδιαγραφές σύμφωνα με τον κανονισμό.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται και στο συνταχθέν φύλλο αγώνα, τα δύο μικρά σε διαστάσεις τέρματα που έπρεπε να χρησιμοποιηθούν,  «δεν ήταν καθόλου καλά στερεωμένα και σταθεροποιημένα, παρά με κάτι αυτοσχέδια βαρίδια» και σε συνδυασμό με τον «υψηλό άνεμο που επικρατούσε», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται επίσης, τα καθιστούσε επικίνδυνα για τη σωματική ακεραιότητα των λιλιπούτειων ποδοσφαιριστών.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, παρότι παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο κανονικά, δεν αγωνίστηκαν ποτέ, πήραν την άγουσα για τα αποδυτήρια και μαζί με τους γονείς  και φίλους τους, που παραβρέθηκαν στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών, ταλαιπωρήθηκαν άδικα μέσα στη ζέστη.

Πλέον, για τη τύχη του αγώνα, θα επιληφθεί η αρμόδια Επιτροπή Υποδομής της παλαιότερης ποδοσφαιρικής Ένωσης της χώρας.

  

  

  

  

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΕΛΠΙΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ Reviewed by on . Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΕΛΠΙΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ Αναβλήθηκε η διεξαγωγή του αγώνα!... ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ο προγραμματισμ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΕΛΠΙΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ Αναβλήθηκε η διεξαγωγή του αγώνα!... ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ο προγραμματισμ Rating: 0
scroll to top