Τετάρτη , 24 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ – ΝΟΤΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ – ΝΟΤΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

Μάρτιος 21, 2018 9:48 πμ A+ / A-

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ – ΝΟΤΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

Προσπάθεια μείωσης των απορριμμάτων

ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ & Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ

ΟΙ ΔΗΜΟΙ Καλλιθέας, Μοσχάτου-Ταύρου και Νέας Σμύρνης, σε συνεργασία με  την Περιφέρεια Αττικής  και τον Ειδικό Διαβαθμιδικό Σύνδεσμο Νομού Αττικης, συνεργαζόμενοι  και  ενώνοντας  δυνάμεις, συνεχίζουν τις πρακτικές μείωσης των απορριμμάτων στην περιοχή  μας.

Οι συνεχείς παρεμβάσεις στον χώρο του μεγάλου διαδημοτικού πράσινου σημείου και με συντονισμό δράσεων, σε πρώτη φάση, έχουν πετύχει τουλάχιστον τα κλαδέματα των τριών Δήμων να τα επεξεργάζονται τοπικά και να μην βαρύνουν με περιττό όγκο την Ολοκληρωμένη Εγκατάσταση Διαχείρισης Απορριμμάτων Φυλής.

Χθες, Τρίτη 20 Μαρτίου 2018, οι  Δήμαρχοι  κ.κ. Κάρναβος, Ευθυμίου και Τζουλάκης, συνοδευόμενοι από τον Αντιπεριφερειάρχη Νότιου Τομέα κ. Χρήστο Καπάταη και τον Περιφερειακό Σύμβουλο – μέλος της Ε.Ε. του Ε.Δ.Σ.Ν.Α., κ. Αριστείδη Βρούστη, επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της Φυλής, προκειμένου να επιλύσουν τρέχοντα θέματα που τους αφορούν,  αλλά και να ενημερωθούν  για τις αλλαγές στη λειτουργία της Ο.Ε.Δ.Α. Φυλής.

Με το τέλος της συνάντησης  στον Ε.Δ.Σ.Ν.Α., ο Αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα κ. Χρήστος Καπάταης δήλωσε:

H συγκεκριμένη συνεργασία των τριών Δήμων της Νότιας Αθήνας, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τους υπόλοιπους Δήμους με πραγματικά και μετρήσιμα αποτελέσματα.

Σήμερα γίνεται μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να μειωθεί ο όγκος  των απορριμμάτων  που μεταφέρονται χωρίς επεξεργασία στη Φυλή.

Ελπίζουμε σύντομα να λειτουργήσει το μεγάλο διαδημοτικό πράσινο σημείο της περιοχής μας προκειμένου να έχουμε  τα μεγαλύτερα δυνατά αποτελέσματα και σε άλλες κατηγορίες υλικών”.

  

  

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ – ΝΟΤΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ Reviewed by on . ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΝΟΤΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ Προσπάθεια μείωσης των απορριμμάτων ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ & Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ ΟΙ ΔΗΜΟΙ Καλλιθέ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΝΟΤΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ Προσπάθεια μείωσης των απορριμμάτων ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ & Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ ΟΙ ΔΗΜΟΙ Καλλιθέ Rating: 0
scroll to top