Σάββατο , 20 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Μάρτιος 18, 2018 10:47 μμ A+ / A-

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Πρωινή συνάντηση με γονείς – μέλη Συλλόγων

ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ CAFE BAR ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ με γονείς  – μέλη Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων από Σχολεία της πόλης μας, πραγματοποίησε σήμερα το πρωί της Κυριακής 18 Μαρτίου 2018, η  Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Καλλιθέας, σε γνωστό Cafe Bar της πλατείας Κύπρου.

Εκεί, αρκετοί ήταν οι γονείς – μέλη από πολλούς Συλλόγους Σχολείων, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα που τους είχε απευθύνει εδώ και καιρό το Προεδρείο της Ένωσης και για δύο και πλέον ώρες, μέσα σε εγκάρδιο και χαλαρό κλίμα, όλοι όσοι παραβρέθηκαν, είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους, να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις για θέματα που απασχολούν την σχολική κοινότητα της πόλης μας και όχι μόνο.

Στην εκδήλωση – συζήτηση, είχαμε την τύχη να παραβρεθούμε και εμείς, κατόπιν και σχετικής πρόσκλησης από τα μέλη του Προεδρείου της Ένωσης, να απαθανατίσουμε τις στιγμές αυτές με τον φωτογραφικό μας φακό και να σας τις παρουσιάσουμε παρακάτω.

Συγχαίρουμε θερμά όλους όσους παραβρέθηκαν, τόσο για την ανιδιοτελή προσφορά τους, όσο και για τον κόπο και τον χρόνο που διαθέτουν για την προάσπιση των συμφερόντων, πρωτίστως των παιδιών μας και ακολούθως ημών, των γονέων και κηδεμόνων.

  

  

  

  

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Πρωινή συνάντηση με γονείς - μέλη Συλλόγων ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ CAFE BAR ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ με γονείς  - μέλη Συ ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Πρωινή συνάντηση με γονείς - μέλη Συλλόγων ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ CAFE BAR ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ με γονείς  - μέλη Συ Rating: 0
scroll to top