Τετάρτη , 24 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΠΑΓΓΕΡΑΓΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΠΑΓΓΕΡΑΓΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

Μάρτιος 10, 2018 6:06 μμ A+ / A-

ΠΑΓΓΕΡΑΓΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

Παρουσία αρκετών μελών και φίλων

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

ΠΑΡΟΥΣΙΑ αρκετών μελών και φίλων του Παγγεραγωτικού Συλλόγου Μυτιλήνης Αθηνών, πραγματοποιήθηκε, προχθές Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018, στα ιδιόκτητα γραφεία του Συλλόγου εδώ στην Καλλιθέα (επί της οδού  Λεωνίδα Σπαρτιάτου 9-11), εκδήλωση – ενημέρωση, επ’ ευκαιρία και της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.

Τους παριστάμενους καλωσόρισε η Πρόεδρος του Συλλόγου Κα Άντα Ζαφειρέλλη, ενώ ομίλητριες στην εκδήλωση, ήταν η Ψυχολόγος Κα Τένια Μακρή, καθώς και η Δημοσιογράφος Κα Έλλη Σπυροπούλου, η οποία είναι και Πρόεδρος του Συλλόγου «Μάχη» για τα αυτοάνοσα νοσήματα.

Η μεν Κα Τένια Μακρή, στην άκρως εμπεριστατωμένη ομιλία της, αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να βρούμε την αρμονία για να εξασφαλίσουμε τη γαλήνη του εαυτού μας, η δε Κα Έλλη Σπυροπούλου, στην επίσης άκρως ενδιαφέρουσα δική της ομιλία, αναφέρθηκε στα αυτοάνοσα νοσήματα και στον τρόπο αντιμετώπισής τους.

Μετά το πέρας της ενημέρωσης από τις δύο ομιλήτριες, ακολούθησε διαλογική συζήτηση μεταξύ των παρευρισκομένων, ανάμεσα στους οποίους παραβρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Κα Άννα Γιαννακού – Πάσχου, ο Αντιδήμαρχος, Παιδείας, Πολιτισμού και Τοπικής Ανάπτυξης, κ. Μανώλης Κωστάκης, αλλά και Πρόεδροι Συλλόγων από τη Μυτιλήνη.

  

  

ΠΑΓΓΕΡΑΓΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΑΘΗΝΩΝ Reviewed by on . ΠΑΓΓΕΡΑΓΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΑΘΗΝΩΝ Παρουσία αρκετών μελών και φίλων ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΠΑΡΟΥΣΙΑ αρκετών με ΠΑΓΓΕΡΑΓΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΑΘΗΝΩΝ Παρουσία αρκετών μελών και φίλων ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΠΑΡΟΥΣΙΑ αρκετών με Rating: 0
scroll to top