Παρασκευή , 26 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » 10ο ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ: ΣΑΝ ΑΥΡΙΟ… ΣΑΝ ΧΘΕΣ

10ο ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ: ΣΑΝ ΑΥΡΙΟ… ΣΑΝ ΧΘΕΣ

Φεβρουάριος 25, 2018 11:20 πμ A+ / A-

10ο ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ: ΣΑΝ ΑΥΡΙΟ… ΣΑΝ ΧΘΕΣ

Επιτυχές το ξεκίνημά του

ΣΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

ΞΕΚΙΝΗΣΕ χθες νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου 2018, στο κατάμεστο από κόσμο Δημοτικό Θέατρο της πόλης μας, το πολυαναμενόμενο 10ο Μαθητικό Φεστιβάλ.

Τους πολυπληθείς παριστάμενους, καλωσόρισε ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού κ. Γιώργος Κυριακόπουλος, ενώ σύντομους χαιρετισμούς – κατά σειρά προσέλευσης – απηύθυναν επίσης, η Πρόεδρος της  Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Καλλιθέας Κα Βούλα Κοσμίδου, ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Τοπικής Ανάπτυξης κ. Μανώλης Κωστάκης, καθώς και ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου μας κ. Κώστας Καλογερόπουλος.

Με μέριμνα και φροντίδα των εθελοντών  και Εκπαιδευτικών, το Φεστιβάλ ξεκίνησε με μαθητές και μαθήτριες από το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Τυφλών, να παρουσιάζουν το Μουσικό υπό τον τίτλο «Μελοποιώντας Νικηφόρο Βρεττάκο».

Ακολούθως, μαθητές και μαθήτριες από το 8ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης μας, παρουσίασαν το Θεατρικό «Αναπνέω, Μπορώ, Ζω», ενώ βραβεύθηκαν μαθητές από το 1ο Ειδικό Δημοτικό καθώς και από το 26ο Δημοτικό, για πρόσφατες διακρίσεις τους.

Στη συνέχεια, τη «σκυτάλη» πήραν μαθητές και μαθήτριες από:

 ** Το 26ο Δημοτικό Σχολείο, οι οποίοι παρουσίασαν το Χορευτικό «Αποκριάτικοι Χοροί».

** Το 11ο Δημοτικό Σχολείο, οι οποίοι παρουσίασαν το Θεατρικό «Έκθεση Ιδεών».

** Το 26ο Δημοτικό Σχολείο, οι οποίοι παρουσίασαν το Χορευτικό «Λαϊκοί Χοροί».

** Το 5ο Λύκειο, οι οποίοι παρουσίασαν το Θεατρικό Black magic light.

** Το 14ο Γυμνάσιο, οι οποίοι παρουσίασαν το Θεατρικό «Το διαζύγιο».

** Το 7ο Λύκειο, οι οποίοι παρουσίασαν το Μουσικό «Τραγούδια του Γ. Μπίκου σε ποίηση Μπωντλαίρ και Ουράνη».

**Το 2ο Γυμνάσιο, οι οποίοι παρουσίασαν το Θεατρικό «Επιθυμίες από το έργο Τραπεζαρία του Γκέρνυ».

** 6ο Λύκειο, οι οποίοι παρουσίασαν το Χορευτικό «Μοντέρνος χορός», και

** 14ο Γυμνάσιο, οι οποίοι παρουσίασαν το Θεατρικό «Ατίθασα νιάτα».

Ενδιάμεσα, έγιναν βραβεύσεις μαθητών από τα 2ο και 14ο Γυμνάσιο, καθώς και από τα 5ο και 6ο Λύκειο της πόλης μας.

Όλοι οι συμμετέχοντες μαθητές και μαθήτριες, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, παρουσίασαν ένα καταπληκτικό πρόγραμμα και δικαίως απέσπασαν το ζεστό χειροκρότημα όλων των παρευρισκομένων.

Το 10ο Μαθητικό Φεστιβάλ συνεχίζεται και σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 – ήδη από τις 11:00 και πάλι στο Δημοτικό Θέατρο –  με τη συμμετοχή μαθητών και μαθητριών (κατά σειρά εμφάνισης σύμφωνα με το πρόγραμμα), από τα 13ο, 3ο, 15ο και 14ο Δημοτικά Σχολεία, καθώς και από το 2ο Λύκειο της πόλης μας, όπου ενδιάμεσα θα γίνουν βραβεύσεις σε μαθητές από τα 14ο και 15ο Δημοτικά Σχολεία, όπως και από το 2ο Λύκειο, ενώ το απόγευμα στις 19:00, επίσης στο Δημοτικό Θέατρο, θα συμμετάσχουν μαθητές και μαθήτριες από το 14ο Γυμνάσιο, καθώς και  από τα 4ο και 5ο Λύκεια της πόλης μας, με ενδιάμεση βράβευση μαθητών από το 4ο Λύκειο.

Στην χθεσινή έναρξη του Μαθητικού Φεστιβάλ, ανάμεσα στους εκατοντάδες παριστάμενους, διακρίναμε επίσης, τους Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ. Κορίνα Δαμουλιάνου (και Πρόεδρος της Δ.Α.Ε.Κ.) και Ευάγγελο Ανδρεάδη, τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Καλλιθέας κ. Κωνσταντίνο Γκιολέ, την Επιλαχούσα Δημοτική Σύμβουλο Κα Χαρίκλεια Ρόκα, καθώς και δεκάδες Διευθυντές και Εκπαιδευτικούς από τα Σχολεία της πόλης μας.

  

  

  

  

  

  

  

10ο ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ: ΣΑΝ ΑΥΡΙΟ… ΣΑΝ ΧΘΕΣ Reviewed by on . 10ο ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ: ΣΑΝ ΑΥΡΙΟ… ΣΑΝ ΧΘΕΣ Επιτυχές το ξεκίνημά του ΣΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ χθες νωρίς το απόγευμα του Σα 10ο ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ: ΣΑΝ ΑΥΡΙΟ… ΣΑΝ ΧΘΕΣ Επιτυχές το ξεκίνημά του ΣΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ χθες νωρίς το απόγευμα του Σα Rating: 0
scroll to top