Τρίτη , 16 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Φεβρουάριος 1, 2018 3:26 μμ A+ / A-

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση βράβευσης των καλύτερων αθλητών και την κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Φιλαθλητικού Συλλόγου στην Καλλιθέα, το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018, στον κατάμεστο από κόσμο Δημοτικό Κινηματογράφο “Καλυψώ”.

Ο Πρόεδρος  του Συλλόγου και Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Παναγιώτης Δημάκος, στην ομιλία του καλωσόρισε στην οικογένεια του Φιλαθλητικού, που φέτος κλείνει 28 χρόνια αθλητικής δραστηριότητας, όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες, τους γονείς και τους εθελοντές των τμημάτων Στίβου, Τένις και Ρυθμικής Γυμναστικής, καθώς και τους δρομείς των αγώνων Κallithea RUN και Kallithea Night Run.

Ειδική βράβευση  απονεμήθηκε προς: τον Πρέσβη της Τσεχικής Δημοκρατίας κ. Jan Bondy, για την «αδελφοποίηση» των αγώνων Κallithea Run 2018 και των 10km Grand Prix της Πράγας, που κατέχει το Golden Label  της IAAF.

Μάλιστα, ο ίδιος δήλωσε πως θα συμμετάσχει στην διοργάνωση της Καλλιθέας, που θα πραγματοποιηθεί την 1η Απριλίου 2018, με εκκίνηση στην πλατεία Δαβάκη.

Επίσης στο Δήμαρχο Μυκόνου, κ. Κωνσταντίνο Κουκά, για  τη συμβολή του στο δρομικό κίνημα των Κυκλάδων, καθώς και σε συντελεστές και χορηγούς του 2oυ Kallithea Night Run, που έκανε  ρεκόρ συμμετοχών νυχτερινού αγώνα σε δημόσιο δρόμο.

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας, κ. Δημήτρης Κάρναβος, δεσμεύτηκε πως ο Δήμος θα είναι υποστηρικτής της προσπάθειας του Συλλόγου για τη διοργάνωση του Διεθνούς meeting αλμάτων που θα πραγματοποιηθεί 26 Μαΐου 2018, στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας, αλλά και του 1ου ημιμαραθωνίου στις 23 Σεπτεμβρίου 2018, για πρώτη φορά στην πόλη μας.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου, κ. Ανδρέας Ευθυμίου, χαιρέτισε την εκδήλωση και τους αθλητές και δρομείς κι ανακοίνωσε το νέο αθλητικό δρώμενο στην πόλη του με τη συμμετοχή όλων.

 Οι αθλήτριες της Άννυς  και της Κλέλιας Πανταζή, του τμήματος  της Ρυθμικής Γυμναστικής, με τα υπέροχα προγράμματα τους επί σκηνής, “έκλεψαν” για μια ακόμη φορά την παράσταση, στην πρώτη εκδήλωση για το καλωσόρισμα της νέας αθλητικής χρονιάς.

Αντίστοιχα, οι μικροί πρωταγωνιστές του τμήματος τένις και οι αυριανοί πρωταθλητές/τριες του στίβου, βραβεύτηκαν για τις προσπάθειες και τις επιδόσεις τους.

Τα κορίτσια της Ρυθμικής, βραβεύθηκαν για την 1η θέση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στο Ensemble αλλά και οι ατομικές διακρίσεις και οι συμμετοχές στην Εθνική Ομάδα.

Παραβρέθηκαν ακόμη, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Βριλησσίων, κ. Κώστας Βαφειάδης, πλήθος πρωταθλητών, προπονητών, γονιών και εθελοντών και κορυφαίοι αθλητικοί παράγοντες του στίβου, του τένις, του τριάθλου  και του δρομικού κινήματος.

Υπενθυμίζουμε ότι το πρώτο αθλητικό ραντεβού είναι στην πλατεία Δαβάκη, για το Διεθνή αγώνα Kallithea Run 2018, την 1η Απριλίου 2018, με δρομείς που μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στο site της διοργάνωσης, στα 2,5, 5 και 10 km.

  

  

  

  

  

  

 

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Με μεγάλη επιτυχία ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση βράβευσης των ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Με μεγάλη επιτυχία ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση βράβευσης των Rating: 0
scroll to top