Παρασκευή , 26 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ: ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2018

ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ: ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2018

Φεβρουάριος 19, 2018 7:15 μμ A+ / A-

ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ: ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2018

Ξεφάντωσαν οι λιλιπούτειοι της πόλης μας

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΡΙΑ & ΤΟΝ ΜΠΟΜΠ ΤΟΝ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗ

ΠΑΡΕΑ με δύο αγαπημένους τηλεοπτικούς φίλους τους είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν ή καλύτερα να ξεφαντώσουν, οι λιλιπούτειοι της πόλης μας.

Χθες το πρωί της Κυριακής 18 Φεβρουαρίου 2018 και στην πλατεία Κύπρου, για τρεις και πλέον ώρες και εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο την ηλιόλουστη ημέρα που επικρατούσε, όλοι οι μικροί και οι μικρές συνδημότες και συνδημότισσές μας αντίστοιχα, είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά, αλλά και να φωτογραφηθούν, με την Ντόρα την μικρή Εξερευνήτρια, καθώς και με τον Μπόμπ τον Σφουγγαράκη, τους δύο τηλεοπτικούς αστέρες από το Nickelodeon, οι οποίοι, για άλλη μία φορά, βρέθηκαν στην Καλλιθέα και κοντά στους μικρούς πρωταγωνιστές και στις μικρές πρωταγωνίστριες της ζωής μας.

Τα νεότερα μέλη της κοινωνίας μας, σχεδόν όλα ντυμένα με κάθε λογής αποκριάτικες στολές, παραβρέθηκαν μαζικά με τους γονείς, τους κηδεμόνες και τους φίλους τους και διασκέδασαν με πολύ κέφι, δυνατή μουσική, αλλά και με μάγους και διασκεδαστές, οι οποίοι φρόντισαν να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον όλων όσων παραβρέθηκαν στην πλατεία, ανάμεσά στους οποίους διακρίναμε τον Δήμαρχο της πόλης μας κ. Δημήτρη Κάρναβο, καθώς και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, Πολιτισμού και Τοπικής Ανάπτυξης, κ. Μανώλη Κωστάκη.

Την Ντόρα, την μικρή Εξερευνήτρια και τον Μπομπ τον Σφουγγαράκη, κατά τις 1 το μεσημέρι, διαδέχθηκαν επί σκηνής, η Αντιγόνη Βιντιάδη και ο Νικόλας Ράπτης, από τον ραδιοφωνικό σταθμό music 89,2, οι οποίοι εξέπεμψαν από εκεί το πρόγραμμά τους και έδειξαν στους μικρούς μας φίλους, πως γίνεται ζωντανά μία ραδιοφωνική εκπομπή.

Και του χρόνου.

  

  

  

  

ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ: ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2018 Reviewed by on . ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ: ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2018 Ξεφάντωσαν οι λιλιπούτειοι της πόλης μας ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΡΙΑ & ΤΟΝ ΜΠΟΜΠ ΤΟΝ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗ ΠΑΡΕΑ με δύο αγα ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ: ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2018 Ξεφάντωσαν οι λιλιπούτειοι της πόλης μας ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΡΙΑ & ΤΟΝ ΜΠΟΜΠ ΤΟΝ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗ ΠΑΡΕΑ με δύο αγα Rating: 0
scroll to top