Τετάρτη , 24 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΠΑΓΓΕΡΑΓΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΠΑΓΓΕΡΑΓΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

Φεβρουάριος 21, 2018 10:24 πμ A+ / A-

ΠΑΓΓΕΡΑΓΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

Από το Βορρά μέχρι το Νότο και από την Ανατολή στη Δύση

ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

ΜΙΑ αναμενόμενα καταπληκτική μουσικοχορευτική παράσταση υπό τον τίτλο “Από το Βορρά μέχρι το Νότο και από την Ανατολή στη Δύση”, θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 19:00, στο Αμφιθέατρο των 1ου Γυμνασίου & 1ου Λυκείου της πόλης μας, στον χώρο της πρώην ΙΖΟΛΑ.

Διοργανωτής είναι ο Παγγεραγωτικός Σύλλογος Μυτιλήνης Αθηνών, ενώ συμμετέχουν ο Σύλλογος Ηπειρωτών Καλλιθέας, ο Χορευτικός Όμιλος Ποντίων Σέρρα, το Σωματείο Κρητικά Δρώμενα και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χοροί Ελλήνων.

Στην παράσταση, όπου τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας, πέντε Ορχήστρες και εκατόν είκοσι χορευτές, συνοδεία των Παναγιώτη Βέργου στο σαντούρι και Βαγγέλη Σαραντίδη στο βιολί, υπόσχονται μία αξέχαστη μουσική βραδιά προς όλους τους συνδημότες μας και όχι μόνο.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε και το ιδιαίτερα καλαίσθητο σχετικό βίντεο που έχει ετοιμαστεί για την μουσικοχορευτική παράσταση.

ΠΑΓΓΕΡΑΓΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΑΘΗΝΩΝ Reviewed by on . ΠΑΓΓΕΡΑΓΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΑΘΗΝΩΝ Από το Βορρά μέχρι το Νότο και από την Ανατολή στη Δύση ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΜΙΑ ΠΑΓΓΕΡΑΓΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΑΘΗΝΩΝ Από το Βορρά μέχρι το Νότο και από την Ανατολή στη Δύση ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΜΙΑ Rating: 0
scroll to top