Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Home » Γενικό » ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ: «ΟΜΟΡΦΗ ΜΟΥ ΑΘΗΝΑ»

ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ: «ΟΜΟΡΦΗ ΜΟΥ ΑΘΗΝΑ»

Φεβρουάριος 8, 2018 3:06 πμ A+ / A-

ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ: «ΟΜΟΡΦΗ ΜΟΥ ΑΘΗΝΑ»

Μάγεψαν το πολυπληθές κοινό!…

ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ, ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΛΙΤΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΑΜΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΑΓΕΨΑΝ, κυριολεκτικά, το πολυπληθές κοινό, χθες το απόγευμα της Τετάρτης 7 Φεβρουαρίου 2018, οι δύο καταπληκτικοί νεαροί καλλιτέχνες, η σοπράνο Βασιλεία Καλλίτση και ο βαρύτονος Χρήστος Ραμμόπουλος.

Στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης μας (Κρέμου 123 & Φιλαρέτου), το οποίο γέμισε ασφυκτικά, απ’ άκρη σ’ άκρη, από συνδημότισσες και συνδημότες μας, το ιδιαίτερα επιτυχημένο «δίδυμο», ξεδίπλωσε, για άλλη μία φορά,  πλουσιοπάροχα το ταλέντο του και για δύο και πλέον ώρες, δικαιολόγησε πλήρως τον τίτλο της συναυλίας (Όμορφή μου Αθήνα), καθώς «ταξίδεψε» μουσικά όλους τους παριστάμενους, σε μία πραγματικά πιο όμορφη Αθήνα, πιο ρομαντική και σίγουρα τελείως διαφορετική απ΄ ότι είναι σήμερα.

Με τις ονειρεμένες φωνές τους, ερμήνευσαν 35 παλιά αγαπημένα τραγούδια (Όμορφή μου Αθήνα, Αθήνα και πάλι Αθήνα, Ας ερχόσουν για λίγο, Λίγα λουλούδια, Δυο πράσινα μάτια, Tango Notturno, Βοσκοπούλα, Η πρώτη μας νύχτα κ.α.), συναρπάζοντας τους τυχερούς μουσικόφιλους της πόλης μας, οι οποίοι, όχι μόνο διασκέδασαν, αλλά συμμετείχαν έντονα, τραγουδώντας και χτυπώντας ρυθμικά παλαμάκια.

Στην ανεπανάληπτη αυτή μουσική βραδιά, βοήθησαν τα μέγιστα, η Ελένη Μπελιμπασάκη στο πιάνο, ο Κωνσταντίνος Μουσκοΐδης στο ακορντεόν και οι Πηνελόπη και Εστέλ Πίκουλα στις χορογραφίες, ενώ την παρουσίαση έκανε η κοσμαγάπητη Καλλιθεάτισσα Ηθοποιός Κα Φρέζη Μαχαίρα.

Όλους τους συντελεστές της καταπληκτικής αυτής μουσικής συναυλίας, ευχαρίστησε θερμά και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Τοπικής Ανάπτυξης κ. Μανώλης Κωστάκης, ο οποίος αν και διεξάγονταν παράλληλα Δημοτικό Συμβούλιο, παρέστη για λίγη ώρα και ο ίδιος.

Ανάμεσα στο εκστασιασμένο κοινό, παραβρέθηκαν ακόμη, στενά οικογενειακά πρόσωπα των καλλιτεχνών, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ανέστης Φωτόπουλος, ο οποίος καμάρωνε για την ανιψιά του Βασιλεία, αλλά και ο Καλλιθεάτης Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Μουσουργών κ. Νικηφόρος Νευράκης.

Υ.Γ.: Στα μέσα κοινωνικής μας δικτύωσης (Αναστάσιος Ράντος & ο Ρεπόρτερ της Καλλιθέας), μπορείτε να δείτε πολλά καταπληκτικά στιγμιότυπα από την χθεσινοβραδινή μαγευτική μουσική συναυλία.

  

  

  

  

  

  

  

ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ: «ΟΜΟΡΦΗ ΜΟΥ ΑΘΗΝΑ» Reviewed by on . ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ: «ΟΜΟΡΦΗ ΜΟΥ ΑΘΗΝΑ» Μάγεψαν το πολυπληθές κοινό!... ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ, ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΛΙΤΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΑΜΜΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΓΕΨΑΝ, κυριολεκτικά, το ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ: «ΟΜΟΡΦΗ ΜΟΥ ΑΘΗΝΑ» Μάγεψαν το πολυπληθές κοινό!... ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ, ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΛΙΤΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΑΜΜΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΓΕΨΑΝ, κυριολεκτικά, το Rating: 0
scroll to top