Τετάρτη , 24 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Φεβρουάριος 15, 2018 5:28 μμ A+ / A-

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Σύσκεψη ενάντια στους πλειστηριασμούς

ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ, ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

ΤΗΝ περασμένη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018, τα σωματεία και οι φορείς της Λαϊκής Επιτροπής Καλλιθέας,  πραγματοποίησαν σύσκεψη για την οργάνωση της πάλης ενάντια στους πλειστηριασμούς, τις κατασχέσεις, και ενημέρωση για τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας.

Σύμφωνα με το σχετικό Δελτίο Τύπου που μας εστάλη προχθές, στη σύσκεψη αυτή, μεταξύ άλλων επισημάνθηκε ότι “η επίθεση που δέχονται τα λαϊκά στρώματα θα ενταθεί το επόμενο διάστημα με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Κινδυνεύουμε να χάσουμε το σπίτι μας ακόμα και για χρέη 500 ευρώ!

Οι κατασχέσεις λογαριασμών έφτασαν ήδη το 1 εκατομμύριο, και έπεται συνέχεια με κατασχέσεις ακινήτων. Τονίστηκε η σημασία για την ζωή των εργαζομένων των ΣΣΕ, και μεταφέρθηκε πείρα από χώρους που έχει με αγώνες κατακτηθεί η υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης (αύξηση μισθών, βελτίωση συνθηκών εργασίας).

Όλοι συμφώνησαν, μέσα σε αγωνιστικό κλίμα, ότι δεν πάει άλλο, πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας, η λύση είναι η οργάνωση στα Σωματεία και τους Συλλόγους”.

 

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Σύσκεψη ενάντια στους πλειστηριασμούς ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ, ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΤΗΝ περασμένη Δευτέρα 12 Φεβρουαρί ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Σύσκεψη ενάντια στους πλειστηριασμούς ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ, ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΤΗΝ περασμένη Δευτέρα 12 Φεβρουαρί Rating: 0
scroll to top