Πέμπτη , 18 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Φεβρουάριος 5, 2018 9:49 μμ A+ / A-

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Με την Ευλογία και του Θεού!…

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΛΗΘΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥ  ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΑ ΠΕΡΟΝΙΑ

ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ  για την προγραμματισμένη  και όπως αποδείχθηκε καλά οργανωμένη ειδική εκδήλωση, στα ανοιχτά  γήπεδα Μπάσκετ στα Περόνια Καλλιθέας, είχαν αρχίσει από νωρίς,  χθες το πρωί της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου 2018.

Κι΄ όμως, αυτό το γεγονός φάνταζε παράδοξο, γιατί η βροχή, που έπεφτε από την προηγούμενη νύχτα, δεν φαινόταν να απασχολεί τους γνωστούς και αγαπημένους φίλους μας, που άλλοι μετέφεραν τραπέζια και καρέκλες,  άλλοι μεγάφωνα και μια τεράστια μικροφωνική συσκευή, άλλοι ηλεκτρικά καλώδια  και άλλοι μεγάλα κουτιά, που περιείχαν Βασιλόπιτες, δώρα, έπαθλα και άλλα καλούδια!!!

Εκεί κατά τις δέκα και τέταρτο, κι’ ενώ δυο-τρεις άρχισαν κάτι να μουρμουρίζουν για τον καιρό, η βροχή σταμάτησε ξαφνικά και μέσα, το πολύ σε δέκα λεπτά, άρχισε να κάνει δειλά-δειλά την εμφάνισή του ένας υπέροχος ήλιος.

Ο χώρος έλαμψε ολόκληρος και γέμισε από κόσμο, από γονείς, νέους  και παιδιά, που έφταναν από κάθε γωνιά της γειτονιάς για να παραβρεθούν στη μεγάλη γιορτή, στον ουσιαστικό εορτασμό των μεγάλων αθλητικών επιτυχιών, αλλά  και των προσωπικών τους  επιτευγμάτων, στην κοπή της Πατροπαράδοτης Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας και στην εκ μέρους του Συλλόγου βράβευση των Αθλητών, των Παραγόντων και των Χορηγών του.

 Στις 12 το μεσημέρι, ακριβώς την προγραμματισμένη ώρα έναρξης της εκδήλωσης, όλα ήσαν τέλεια. Ο ήλιος βρισκόταν ψηλά, ζεσταίνοντας τις καρδιές και τα σώματα των παραβρισκόμενων, οι θέσεις είχαν καταληφθεί από κόσμο, τα παιδιά σταμάτησαν να τρέχουν στα δύο γήπεδα και να βάζουν καλάθια και τον λόγο έλαβε ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου κ. Γιώργος Ματσαμάκης, ο οποίος παρουσίασε στον κόσμο τους επισήμους που έσπευσαν να παραβρεθούν στην εορταστική αυτή εκδήλωση της Αθλητικής Ένωσης Καλλιθέας

Ακολούθως τον λόγο έλαβε ο δραστήριος Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κώστας Τσιβλιτίδης, ο οποίος μετά τις ευχές που εξέφρασε, αναφέρθηκε, καταχειροκροτούμενος,  στα μέχρι σήμερα επιτεύγματα του σωματείου, ενώ κάλεσε τους Επικεφαλής ή τους Εκπροσώπους  των Δημοτικών Παρατάξεων που παρέστησαν, να απευθύνουν  σύντομο χαιρετισμό.

Έτσι σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν, ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Κάρναβος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Λάζαρος Λασκαρίδης, Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Τώρα Καλλιθέα», καθώς και ο κ. Κώστας Γκιολές, Επιλαχών Δημοτικός Σύμβουλος, ως εκπρόσωπος του Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Η Καλλιθέα  Μπροστά», κ. Θοδωρή Ψαλιδόπουλου.

Μετά την ολοκλήρωση των σύντομων χαιρετισμών, τον λόγο έλαβε η Γραμματέας του Συλλόγου Κα Τζένη Στόλη, η οποία έχοντας την επιμέλεια των βραβεύσεων σε παράγοντες, υποστηρικτές και Αθλητές, εκφώνησε τα ονόματα των τιμώμενων προσώπων, οι οποίοι ήταν:

Ο Καλλιθεάτης κ. Βαγγέλης Λυμπεράτος, για την προσφορά του στον αθλητισμό και ειδικότερα στην Καλαθοσφαίριση. Ο κ. Λυμπεράτος υπήρξε για πολλά χρόνια παράγοντας του μπασκετικού  «Πειραϊκού Συνδέσμου» και στην πολύχρονη θητεία του, η ομάδα του μεγαλούργησε. Σήμερα, μάλιστα, είναι Πρόεδρος της  Ενώσεως  Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αθήνας (Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.) που εδώ και λίγο καιρό έχει την έδρα της στην Καλλιθέα, της οποίας είναι και ο ίδιος κάτοικος. Την απονομή της αναμνηστικής πλακέτας έκανε ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Κάρναβος.

Ο κ. Κωνσταντίνος  Ευσταθίου, Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος», ο οποίος με μεγάλη θέληση, υπομονή, νηφαλιότητα και διαρκή εγρήγορση, κατόρθωσε να ανταποκριθεί στις δύσκολες ανάγκες του αθλητισμού στην πόλη και να βελτιώσει, προς το καλύτερο, την εικόνα του Δήμου στο χώρο του Αθλητισμού. Την απονομή της αναμνηστικής πλακέτας έκανε ο Πρόεδρος της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α., κ. Βαγγέλης Λυμπεράτος.

Ο κ. Ηλίας Τσίγκανος, πρώην Πρόεδρος της Αθλητικής Ενώσεως Καλλιθέας, για την ανεκτίμητη, πολύχρονη και αποτελεσματική προσφορά του, από το πόστο όχι μόνο του απλού μέλους, που είναι σήμερα, αλλά και από αυτό της επαγγελματικής του ιδιότητας ως δικηγόρου. Αρωγός βοηθείας και Σύμβουλος, εξακολουθεί να συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγάλων ανιδιοτελών και αφανών εργατών του Συλλόγου. Την απονομή της αναμνηστικής πλακέτας έκανε ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Τώρα Καλλιθέα», κ. Λάζαρος Λασκαρίδης.

Ο Σύλλογος δεν παρέλειψε επίσης να τιμήσει και τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων, που στηρίζουν οικονομικά, τις αθλητικές του δραστηριότητες.

Έτσι η Κα Τζένη Στόλη, αναφέρθηκε αναλυτικά, ευχαριστώντας τους Χορηγούς του Συλλόγου, ενώ την απονομή των πλακετών σε δύο επιχειρηματίες εκ των χορηγών, έκαναν αντίστοιχα, στην Κα Μαρίνα Στόλη, ο κ.  Κώστας Γκιολές και στον κ. Δημήτρη Καμπά, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου κ. Αναστάσιος Γαϊτάνης.

Οι βραβεύσεις έκλεισαν με τιμητικές απονομές σε Αθλητές του Συλλόγου, που πέτυχαν την είσοδο τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και συγκεκριμένα:

Στον Ιωάννη Κιούση για την εισαγωγή του στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο.

Στον Αλέξανδρο Κολιούλη, για την εισαγωγή του στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Στον Μάριο Παπανικολάου, για την εισαγωγή του στο Τ.Ε.Ι. Αθηνών.

Στον Νίκο Κοκονέζη, για την εισαγωγή του στη Μαθηματική Σχολή του  Πανεπιστημίου Πατρών.

Στον Γρηγόρη Νικητόπουλο, για την εισαγωγή του στο Τ.Ε.Ι. Πειραιά.

Τις απονομές έκαναν αντίστοιχα ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κ. Κωνσταντίνος Κόκουλος, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Κα Άννα Γιαννακού – Πάσχου, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Τοπικής Ανάπτυξης κ. Μανώλης Κωστάκης, ο Οδοντίατρος και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Αναστάσιος Καλογερόπουλος, καθώς και ο Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος στον Ο.Π.Α.Α. «Γιάννης Γάλλος», κ. Σταύρος Ζάκας.

Ακολούθησε η κοπή της Βασιλόπιτας, το πρώτο κομάτι της οποίας έκοψε ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Κάρναβος.

Μεγάλος τυχερός αναδείχθηκε ο κ. Σταύρος Ζάκας, στον οποίο «έπεσε» το «φλουρί».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου κ. Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος καθώς και οι Επιλαχούσες Δημοτικοί Σύμβουλοι Κυρίες Βούλα Κοσμίδου και Ειρήνη Τζιλίνη.

Και του χρόνου.

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Ι. Ράντος.

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

 

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Με την Ευλογία και του Θεού!... ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΛΗΘΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥ  ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΑ ΠΕΡΟΝΙΑ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ  για την προγραμμ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Με την Ευλογία και του Θεού!... ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΛΗΘΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥ  ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΑ ΠΕΡΟΝΙΑ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ  για την προγραμμ Rating: 0
scroll to top