Πέμπτη , 25 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΚΑΛΛΙΘΕΑ: ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ

Φεβρουάριος 20, 2018 11:01 μμ A+ / A-

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ

Διασκέδαση στο Πάρκο Αθλητισμού & Αναψυχής

ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΛΟΥ

ΜΕ τη συμμετοχή εκατοντάδων συνδημοτών μας, κάθε ηλικίας και φύλου, αλλά και από όμορους Δήμους, εορτάστηκαν χθες το πρωί της Καθαράς Δευτέρας 19 Φεβρουαρίου 2018, στο Δημοτικό Πάρκο Αθλητισμού & Αναψυχής στον πρώην χώρο του Ιπποδρόμου, τα Κούλουμα.

Οι πολυπληθείς συνδημότες μας και όχι μόνο, εκμεταλλευόμενοι τον σχετικά καλό καιρό (καθώς δεν έβρεχε), επισκέφθηκαν μαζικά το Πάρκο, εκεί όπου τους περίμεναν σαρακοστιανά εδέσματα, αναβίωση εθίμων, αλλά και πλούσια ζωντανή μουσική, από τους Γεράσιμο Ανδρεάτο, με λαϊκά τραγούδια και Μαρία Καραγκιόζη, με νησιώτικα και παραδοσιακά τραγούδια.

Ανάμεσά τους, παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος, το σύνολο σχεδόν των Αντιδημάρχων του Δήμου, Επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων, εν ενεργεία και επιλαχόντες Δημοτικοί Σύμβουλοι, καθώς και πληθώρα μελών από Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων, από Επαγγελματικούς, Εμπορικούς, Πολιτιστικούς, αλλά και από Αθλητικούς Συλλόγους και Σωματεία της πόλης μας.

Και του χρόνου.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ.

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ Reviewed by on . ΚΑΛΛΙΘΕΑ: ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ Διασκέδαση στο Πάρκο Αθλητισμού & Αναψυχής ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΛΟΥ ΜΕ τη συμμετοχή εκατοντάδων σ ΚΑΛΛΙΘΕΑ: ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ Διασκέδαση στο Πάρκο Αθλητισμού & Αναψυχής ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΛΟΥ ΜΕ τη συμμετοχή εκατοντάδων σ Rating: 0
scroll to top