Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Home » Γενικό » ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Φεβρουάριος 13, 2018 11:11 μμ A+ / A-

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Αστείρευτο κέφι στο τσάι!…

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΚΑΛΛΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ “ΝΕΑ ΒΗΘΛΕΕΜ”

ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΟ ήταν το κέφι, χθες νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας 12 Φεβρουαρίου 2018, στην περικαλλή  αίθουσα εκδηλώσεων “Νέα Βηθλεέμ” του Ιερού Ναού της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος.

Ο λόγος; Η μαζική ανταπόκριση στο κάλεσμα των Ιερέων της Ενορίας, του Πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτη π. Ειρηναίου Νάκου και του Πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτη π. Σισώη Σκάρκου, σε συνάθροιση των εκλεκτών Ενοριτών και Ενοριτισσών, για τσάι και για διασκέδαση, ενόψει της Σαρακοστής.

Στην όμορφη αυτή συγκέντρωση των Ενοριτών και Ενοριτισσών και μέσα σε ιδιαίτερα ευχάριστο και οικογενειακό κλίμα, τους πολυπληθείς  προσκεκλημένους καλωσόρισε θερμά ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Πατέρας Ειρηναίος, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί, εν συντομία, σε πρόσφατες δράσεις και έργα που πραγματοποιήθηκαν, προς όφελος των συνδημοτών μας.

Στη συνέχεια ο Πατέρας Σισώης πραγματοποίησε κλήρωση καλαίσθητων αναμνηστικών δώρων, ενώ ακολούθως, τη “σκυτάλη” έλαβε ο εξαίρετος μουσικός κ. Ελευθέριος Σκαλτσουνιάκης, ο οποίος με το καταπληκτικό μουσικό ρεπερτόριό του, διασκέδασε όλους τους παριστάμενους, με αρκετούς εξ αυτών να συμμετέχουν πιο ενεργά, χορεύοντας.

Ενδιάμεσα βέβαια, τις εντυπώσεις “έκλεψαν” οι δύο προαναφερόμενοι κοσμαγάπητοι Ιερείς, με τον μεν Πατέρα Ειρηναίο να τραγουδά με στεντόρεια φωνή και εξαίρετα, τρία παραδοσιακά τραγούδια, τον δε Πατέρα Σισώη να συμμετέχει σε ένα απ’ αυτά, αποσπώντας και οι δύο, στο τέλος, το ζεστό και παρατεταμένο χειροκρότημα όλων.

Το παραδοσιακό τραγούδι “Σ’ αγαπώ γιατί είσαι ωραία”, ερμηνευμένο εξαίρετα από τον Πατέρα Ειρηναίο.

Την ιδιαίτερα ευχάριστη αυτή σύναξη – εκδήλωση, που τελικά εξελίχθηκε σε “τρικούβερτο” γλέντι και διήρκεσε πάνω από 3 ώρες,  τίμησαν με την παρουσία τους ακόμη, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Κα Άννα Γιαννακού – Πάσχου,  ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κ. Κωνσταντίνος Κόκουλος, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής & Άθλησης “Γιάννης Γάλλος”, κ. Κωνσταντίνος Ευσταθίου, καθώς και η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος για θέματα εποπτείας των Β’ και Γ’ Κ.Α.Π.Η. του Δήμου μας, Κα Ελένη Ζαφειράκη.

Ευχόμαστε ολόψυχα να πραγματοποιηθούν και άλλες παρεμφερείς συναθροίσεις στο προσεχές μέλλον.

Καλή Σαρακοστή.

  

  

  

  

  

  

  

  

  

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Αστείρευτο κέφι στο τσάι!... ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΚΑΛΛΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ "ΝΕΑ ΒΗΘΛΕΕΜ" ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΟ ήταν το κέφι, χθες νωρίς τ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Αστείρευτο κέφι στο τσάι!... ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΚΑΛΛΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ "ΝΕΑ ΒΗΘΛΕΕΜ" ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΟ ήταν το κέφι, χθες νωρίς τ Rating: 0
scroll to top