Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Home » Γενικό » ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Φεβρουάριος 1, 2018 1:11 μμ A+ / A-

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Πραγματοποιήθηκε με  εξαιρετική επιτυχία

Η ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Η ΕΝΩΣΗ Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Καλλιθέας, πραγματοποίησε, το περασμένο Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018, την ετήσια εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, με εξαιρετική επιτυχία.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν εκ μέρους της Διοίκησης του Δήμου ο Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Κάρναβος Δημήτρης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Τοπικής Ανάπτυξης κ. Μανώλης Κωστάκης Μανώλης, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κ Κωνσταντίνος Κόκουλος, ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Γιώργος Κουτσογιάννης, η Αντιπρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Κα Παρασκευή Ψαρούλη – Γαλίτση, ο Αντιπρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Θεοδώρος Χαριτίδης και η Πρόεδρος της ΔΑΕΚ Κα Κορίνα Δαμουλιάνου.

Παρευρέθησαν, επίσης, οι Επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων «Όλα για την Καλλιθέα μας», Κα Βάσω Μαργαρίτη, «Η Καλλιθέα Μπροστά», κ. Θοδωρής  Ψαλιδόπουλος, και «ΤΩΡΑ Καλλιθέα», κ. Λάζαρος Λασκαρίδης.

Με απόφαση του Δ.Σ. της Ένωσης, τιμήθηκαν, με τον τίτλο του «Επιτίμου Προέδρου» ο κ. Παναγιώτης Ντάβαρης, καθώς και οι κ.κ. Κώστας Σαντάς και Λεωνίδας Μύαρης, για την πολυετή προσφορά και δράση τους.

Η Διοίκηση της Ένωσης, επιθυμεί να ευχαριστήσει τα μέλη της διοίκησης του Δήμου Καλλιθέας, τους Επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων, τα μέλη των Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων Καλλιθέας, καθώς και τις εθελόντριες του «Μαθητικού Φεστιβάλ» και του «Θεατρικού Σχολείου», για την αθρόα προσέλευσή τους στην εκδήλωση.

Τέλος, να ενημερώσουμε ότι χθες Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 20:15, πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση των μελών του Δ.Σ. της Ένωσης με το Δήμαρχο Καλλιθέας κ. Δημήτρη Κάρναβο και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, Πολιτισμού και Τοπικής Ανάπτυξης κ. Μανώλη Κωστάκη.

Η Πρόεδρος Κα Βούλα Κοσμίδου και ο Γραμματέας κ. Κωνσταντίνος Γκιολές.

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Πραγματοποιήθηκε με  εξαιρετική επιτυχία Η ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Η ΕΝΩΣΗ ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Πραγματοποιήθηκε με  εξαιρετική επιτυχία Η ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Η ΕΝΩΣΗ Rating: 0
scroll to top