Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Home » Γενικό » ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Φεβρουάριος 15, 2018 5:07 μμ A+ / A-

ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο

ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΗΝ 1η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

ΜΕΣΩ σχετικού Δελτίου Τύπου που λάβαμε χθες Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018, από τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Καλλιθέας, ενημερωθήκαμε και ενημερώνουμε και εμείς με τη σειρά μας τους αναγνώστες μας, ότι την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018, πραγματοποίησε Αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Το νέο Δ.Σ., που προέκυψε, αποτελείται από τους κάτωθι επιχειρηματίες:

Πρόεδρος: Ανδρέας Αναστόπουλος.

Α’ Αντιπρόεδρος: Ανδρέας Βαγιανός.

Β’ Αντιπρόεδρος: Ευθύμης Κτενίδης.

Γενική Γραμματέας: Κλαίρη Αμοιραλή.

Ταμίας: Γιώργος Περδίκης.

Έφορος: Πέτρος Τσίργιαλος.

Μέλος: Γουλιέλμος Αποστολίδης.

Μέλος: Δημήτρης Δεδούσης.

Μέλος: Νίκος Γιοβανίδης.

Μέλος: Μιχάλης Νικολαράκος.

Μέλος: Ζήσιμος Μελιδώνης.

Σύμφωνα με το σχετικό Δελτίο Τύπου, “στόχος της νέας ομάδας είναι να δουλέψει εθελοντικά χωρίς αυτοσκοπούς και συμφέροντα, όπως άλλωστε έκανε και το προηγούμενο Δ.Σ., το οποίο με τις ενέργειές του έβαλε ουσιαστικά το θεμέλιο λίθο και τον Ε.Σ.Κ. στον χάρτη της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.

Το νέο Δ.Σ. με έτοιμο πλάνο και σχεδιασμό έχει ως βασικό σκοπό να αναπτύξει την αγορά της Καλλιθέας μετατρέποντάς την σε ένα “Open Mall” αξιοποιώντας τα ΜΜΕ & τα Social Media. Να βοηθήσει με δράσεις διοργανώνοντας σεμινάρια και ημερίδες καθώς και να παρέχει συμβουλευτική βοήθεια σχετικά με νομικά / ασφαλιστικά / φορολογικά θέματα”.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του.

 

ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Νέο Διοικητικό Συμβούλιο ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΗΝ 1η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΜΕΣΩ σχετικού Δελτίου Τύπο ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Νέο Διοικητικό Συμβούλιο ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΗΝ 1η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΜΕΣΩ σχετικού Δελτίου Τύπο Rating: 0
scroll to top