Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Φεβρουάριος 8, 2018 12:41 πμ A+ / A-

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Κοπή Βασιλόπιτας & Βραβεύσεις

ΠΑΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΑΘΛΗΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΜΕ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ πολλών παλαιών και νυν αθλητών, αλλά και παραγόντων – φίλων του Συλλόγου, πραγματοποιήθηκε, την περασμένη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018, στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Καλυψώ» (Καλυψούς & Γρηγορίου Λαμπράκη), η εορταστική εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας του Γυμναστικού Συλλόγου Καλλιθέας.

Τους πολυπληθείς παριστάμενους καλωσόρισε η κομψότατη Κα Κέλλυ Παυλίδου, κόρη του νυν Αντιπροέδρου του Συλλόγου και πρώην Προέδρου του Ναυταθλητικού Ομίλου Καλλιθέας Τζιτζιφιών, κ. Παντελή Παυλίδη,ενώ, ακολούθως, σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Σπύρος Ερμείδης, ο οποίος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στη μάστιγα των ναρκωτικών, τονίζοντας ότι τόσο ο ίδιος όσο και τα υπόλοιπα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου,  έτσι ώστε ο αθλητισμός να αποτελέσει το καλύτερο όπλο έναντίον τους.

Στο στάδιο των βραβεύσεων, ο «γαλάζιος» σύλλογος της πόλης μας, τίμησε παλαιούς και νυν αθλητές και αθλήτριές του απ’ όλα τα ενεγά τμήματά του, ενώ τελευταία βράβευσε και την επίτιμη καλεσμένη Βασιλική Μιλλούση, που ξεκίνησε την σπουδαία καριέρα της από το Σύλλογο, για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής πέρυσι, στο Μπακού.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ πολλών άλλων επισήμων, ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος, η Βουλευτής στην Β’ Περιφέρεια Αθηνών με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Κα Ελένη Αυλωνίτου, ο Αντιπεριφερειάρχης του Νότιου Τομέα της Περιφέρειας Αττικής, κ. Χρήστος Καπάταης, ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας κ. Ισίδωρος Κούβελος, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος», κ. Κωνσταντίνος Ευσταθίου, οι Αντιδήμαρχοι, Κοινωνικής Πολιτικής Κα Άννα Γιαννακού Πάσχου, Περιβάλλοντος κ. Κωνσταντίνος Κόκουλος και Διοικητικών και Οικονομικών Θεμάτων, καθώς και Αναπληρωτής Δήμαρχος, κ. Ευάγγελος Μπαρμπάκος, η Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Όλα για την Καλλιθέα μας», Κα Βάσω Μαργαρίτη, ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Η Καλλιθέα Μπροστά», κ. Θοδωρής Ψαλιδόπουλος, ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα», κ. Λάζαρος Λασκαρίδης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Νατάσα Αδαμοπούλου, Ευάγγελος Ανδρεάδης, Ανέστης Φωτόπουλος και Ιωάννης Εμιρζάς, ο Υποψήφιος Δήμαρχος και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Παρόν και Μέλλον της Καλλιθέας», κ. Κωνσταντίνος Γρίβας, ο πρώην Δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Ασκούνης, ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος κ. Βασίλης Παπαχρήστου, η Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Καλλιθέας, Κα Βούλα Κοσμίδου, ο Πρόεδρος και ιστορικό στέλεχος της Π.Α.Ε. Καλλιθέα, κ. Σταύρος Καρακασίδης, ο Πρόεδρος του Έσπερου Καλλιθέας,  κ. Θεόδωρος Φουστάνος,  καθώς και ο Επιχειρηματίας και υιός του αείμνηστου Προέδρου της Π.Α.Ε. Καλλιθέα Νίκου Σαλευρή, κ. Κωνσταντίνος Σαλευρής.

Και του χρόνου.

  

  

  

  

  

  

  

  

 

 

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Κοπή Βασιλόπιτας & Βραβεύσεις ΠΑΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΑΘΛΗΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ πολλών παλαιών και νυν ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Κοπή Βασιλόπιτας & Βραβεύσεις ΠΑΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΑΘΛΗΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ πολλών παλαιών και νυν Rating: 0
scroll to top