Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Φεβρουάριος 1, 2018 8:27 μμ A+ / A-

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Κοπή Βασιλόπιτας, με βραβεύσεις

ΣΤΙΣ 3/2/2018, ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ “ΙΖΟΛΑ”

ΤΟ προσεχές Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018, οι δύο αγαπημένοι μας Ποδοσφαιρικοί Σύλλογοι της πόλης, ο Αθλητικός Σύλλογος Ολυμπιακός Καλλιθέας και ο Αθλητικός  Όμιλος Φοίνιξ Καλλιθέας, στους οποίους έχουμε την τιμή να είμαστε χορηγοί επικοινωνίας, θα πραγματοποιήσουν την καθιερωμένη ετήσια, πλέον, κοινή εκδήλωσή τους κοπής της Βασιλόπιτας για το νέο έτος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του σχολικού συγκροτήματος των 1ου Γυμνασίου και 1ου Λυκείου, στο χώρο της πρώην ΙΖΟΛΑ, με ώρα έναρξης στις 6 το απόγευμα, οι δύο Σύλλογοι, με τον κοινό και συνάμα αεικίνητο Πρόεδρο κ. Βασίλη Σπηλιωτόπουλο, θα προβούν σε βραβεύσεις τμημάτων τους, καθώς και ποδοσφαιριστών τους που διακρίθηκαν κατά την περασμένη χρονιά, μελών για την πολυετή προσφορά τους, αλλά και χορηγών τους.

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Κοπή Βασιλόπιτας, με βραβεύσεις ΣΤΙΣ 3/2/2018, ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ "ΙΖΟΛΑ" ΤΟ προσε Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Κοπή Βασιλόπιτας, με βραβεύσεις ΣΤΙΣ 3/2/2018, ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ "ΙΖΟΛΑ" ΤΟ προσε Rating: 0
scroll to top