Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΕΝΩΣΗ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ: 1-3

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΕΝΩΣΗ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ: 1-3

Φεβρουάριος 13, 2018 3:46 μμ A+ / A-

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΕΝΩΣΗ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ: 1-3

Πλήρωσε τα λάθη του!..

ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΗ, ΣΧΕΔΟΝ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΔΗ ΒΡΟΧΗ

ΣΕ έναν αγώνα που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, καθώς διεξήχθη στο μεγαλύτερο μέρος του υπό καταρρακτώδη βροχή, οι “πράσινοι” της πόλης μας, υποδέχθηκαν στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου Γ’ Κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών, το μεσημέρι του Σαββάτου 10 Φεβρουαρίου 2018, την Ένωση Βοτανικού, από την οποία γνώρισαν την ήττα με 3-1.

Οι Καλλιθεάτες είχαν την ατυχία λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα και κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης, να δουν τον βασικό τους τερματοφύλακα Παναγιώτη Μπίρη να τραυματίζεται στα δάχτυλα του δεξιού του χεριού και τη θέση του στο βασικό σχήμα της ομάδας, να παίρνει ο φιλότιμος μεν, ανέτοιμος δε, Θόδωρος Κονιδάρης, ο οποίος αυτό το χρονικό διάστημα υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία.

Παρότι ο “πράσινος” τερματοφύλακας είχε πολλές αποκρούσεις στο ενεργητικό του, σε δύο φάσεις, στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος, καθώς έπειτα από δικά του λάθη, δόθηκε η δυνατότητα στους φιλοξενούμενους, στην απ’ αυτές να προηγηθούν με τέρμα που σημείωσε ο Χρήστος Σκεύης στο 16ο λεπτό και στη να πάρουν και πάλι κεφάλι στο σκορ, με τέρμα που σημείωσε ο Ανδρέας Ηλιάκης, στο 49ο λεπτό, καθώς ενδιάμεσα, οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά τον αγώνα, με τέρμα που σημείωσε με κεφαλιά ο Λεωνίδας Λουπίδης στο 35ο λεπτό της συνάντησης.

Το τελικό 1-3, διαμόρφωσε, μετά από νέο αμυντικό, αυτή τη φορά, λάθος των γηπεδούχων, στο 84ο λεπτό της συνάντησης, ο Ευάγγελος Ευθυμίου.

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Κονιδάρης, Τσιφρήκας, Θεοδωρόπουλος, Ερζουμπουλίδης, Δημόπουλος, Αντωνίου, Θωμαΐδης (80′ Αντωνάτος), Γραμματικόπουλος (58′ Κούτουλας), Παππάς (70′ Ιάκωβος), Τσαπανίδης, Λουπίδης (70′ Χαψής).

Στον πάγκο: Hoxhaj, Μπίρης, Μαστρογιαννόπουλος.

ΕΝΩΣΗ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ: Αντώνενας, Κατσαρός (46′ Kalanxmi), Πάσιος (83′ Τίμπης), Νταμάς, Πρίντζιος, Χρήστου (46′ Βαλσάμης), Κατιάι, Παναγόπουλος, Ηλιάκης, Σκεύος, Λαθύρης (55′ Ευθυμίου).

Στον πάγκο: Ζαρανδία, Σούρας.

Την επόμενη αγωνιστική (18η), οι “πράσινοι” της πόλης μας θα φιλοξενηθούν από την Ελαφρά Ταξιαρχία.

  

  

  

  

  

  

  

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΕΝΩΣΗ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ: 1-3 Reviewed by on . Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΕΝΩΣΗ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ: 1-3 Πλήρωσε τα λάθη του!.. ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΗ, ΣΧΕΔΟΝ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΔΗ ΒΡΟΧΗ ΣΕ έναν αγώνα που δεν διεκδικε Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΕΝΩΣΗ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ: 1-3 Πλήρωσε τα λάθη του!.. ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΗ, ΣΧΕΔΟΝ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΔΗ ΒΡΟΧΗ ΣΕ έναν αγώνα που δεν διεκδικε Rating: 0
scroll to top