Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Ο. ΤΑΤΑΥΛΑ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 2-0

Α.Ο. ΤΑΤΑΥΛΑ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 2-0

Φεβρουάριος 5, 2018 11:54 μμ A+ / A-

Α.Ο. ΤΑΤΑΥΛΑ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 2-0

Τζάμπα ήττα!…

ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΟΧΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΩΝ «ΠΡΑΣΙΝΩΝ» ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

ΤΖΑΜΠΑ ήττα για τον αγαπημένο μας Αθλητικό Όμιλο Φοίνιξ Καλλιθέας.

Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου 2018 και στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου Γ’ Κατηγορίας της  Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών, οι «πράσινοι» της πόλης μας φιλοξενήθηκαν, στο γήπεδο «Σωτήρης Αγγελόπουλος» του Παλαιού Φαλήρου από τον γηπεδούχο Αθλητικό Όμιλο Ταταύλα, από τον οποίο γνώρισε την ήττα με 2-0.

Το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα αδικεί την Καλλιθεάτικη ομάδα, που παρότι παραβρέθηκε στο γήπεδο με μόλις 14εις παίκτες,  ήταν εκείνη που είχε τα ηνία στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, δημιούργησε και έχασε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν είχε την ουσία, δηλαδή το τέρμα, καθώς, από τη μία οι εκπληκτικές επεμβάσεις του νεαρού τερματοφύλακα των γηπεδούχων Βασίλη Πουλόπουλου και από την άλλη η επιθετική δυστοκία των «πράσινων» παικτών, δεν της άφησαν περιθώρια για να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.

Οι γηπεδούχοι, εκμεταλλευόμενοι πλήρως την αγωνιστική τους πειθαρχία, όσο «κυλούσε» ο αγώνας, ανέβασαν την απόδοσή τους, είχαν δοκάρι, δημιούργησαν ευκαιρίες και σε δύο απ’ αυτές, κατάφεραν να «λυγίσουν» τον επίσης πάρα πολύ καλό σε απόδοση νεαρό τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων, Παναγιώτη Μπίρη.

Την πρώτη φορά στο 58ο λεπτό με τέρμα που σημείωσε ο Γιάννης Κωνσταντάρας και τη δεύτερη, στο 72ο λεπτό, με τέρμα που σημείωσε ο νεοεισελθών στον αγώνα, Αλέξανδρος Δόσης.

Κορυφαίοι των «πράσινων» ήταν οι Δημόπουλος, Αντωνίου και Μπίρης, ενώ οι Καλλιθεάτες είχαν την ατυχία να δουν τον αρχηγό τους στον αγώνα, Γιάννη Τσαπανίδη, να αποχωρεί υποβασταζόμενος από  συμπαίκτες του στο 75ο λεπτό της συνάντησης.

Καλό το διαιτητικό τρίο των Σαρρή, Βογιατζόγλου και Γκαχτίδη.

Να σημειωθεί ότι, πριν από την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε 1ός λεπτού σιγή στη μνήμη ενός ποδοσφαιριστή του γηπεδούχου σωματείου.

Α.Ο. ΤΑΤΑΥΛΑ (Ι. Λουμίδης): Πουλόπουλος, Αλ. Λουμίδης (71’ Δόσης), Καραμπέκος, Γαβριελάτος, Σφενδύλης, Κατηρτσίδης, Αν, Λουμίδης,  Γ. Καλογερόπουλος, Νινέ (63’ Λώλος), Κωνσταντάρας (69’ Σφενδύλης), Xheka (55’ Ι. Καλογερόπουλος).

Στον πάγκο: Νούλας, Κολτσινάκου, Αλεξάκης.

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Μπίρης, Χαψής, Θεοδωρόπουλος, Ερζουμπουλίδης, Δημόπουλος, Αντωνίου, Θωμαϊδης, Μαστρογιαννόπουλος (64’ Γραμματικόπουλος), Παππάς (80’ Hoxhaj), Τσαπανίδης (75’ Αντωνάτος), Λουπίδης.

Την επόμενη αγωνιστική (17η), η αγαπημένη μας Καλλιθεάτικη ομάδα, θα φιλοξενήσει, στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών, την  Ένωση Βοτανικού.

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Ήττα και στο Παμπαιδικό

ΤΗΝ ήττα γνώρισε και η ομάδα Παμπαίδων του Αθλητικού Ομίλου Φοίνιξ Καλλιθέας.

Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 9ου ομίλου του Πρωταθλήματος Παμπαίδων της παλαιότερης Ποδοσφαιρικής Ένωσης της χώρας και για τον 2ο γύρο, οι «πράσινοι» του Βασίλη Μανιφάβα υποδέχθηκαν, χθες το απόγευμα της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου 2018, τον Πανιώνιο Γυμναστικό Σύλλογο Σμύρνης, από τον οποίο γνώρισε την ήττα με 1-0.

Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε ο Wicherski των «κυανέρυθρων» , στο 40ό λεπτό της συνάντησης.

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Β. Μανιφάβας): Σάλιαρης, Μετήρτικας, Σκανδάλης (52’ Strati), Κεφαλωνίτης, Παπαδούλης (31’ Γ. Αργυρόπουλος), Βαμβούκος, Θ. Αργυρόπουλος (31’ Κονδύλης). Tarja, Πλοιαρχόπουλος (39’ Prifti), Αναστασόπουλος, Κωνσταντινόπουλος.

Δεν αγωνίστηκαν οι Αργυρίδης, Τόλης και Ταυσάνογλου.

Την επόμενη αγωνιστική του 2ου γύρου του Πρωταθλήματος Παμπαίδων της Ε.Π.Σ. Αθηνών, οι «πράσινοι» θα φιλοξενηθούν από τον Αθλητικό Σύλλογο Παπάγου.

 

 

Α.Ο. ΤΑΤΑΥΛΑ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 2-0 Reviewed by on . Α.Ο. ΤΑΤΑΥΛΑ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 2-0 Τζάμπα ήττα!... ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΟΧΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΩΝ «ΠΡΑΣΙΝΩΝ» ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΤΖΑΜΠΑ ήττα για τον αγαπημένο μας Αθλητικό Όμι Α.Ο. ΤΑΤΑΥΛΑ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 2-0 Τζάμπα ήττα!... ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΟΧΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΩΝ «ΠΡΑΣΙΝΩΝ» ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΤΖΑΜΠΑ ήττα για τον αγαπημένο μας Αθλητικό Όμι Rating: 0
scroll to top