Πέμπτη , 25 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2018 – ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ

ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2018 – ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ

Φεβρουάριος 14, 2018 1:10 μμ A+ / A-

ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2018 – ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ

Δρώμενα, έθιμα και χοροί

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΗΓΕΡΟΧΟ & ΠΑΓΓΕΡΑΓΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

ΤΗΝ πραγματοποίηση πολλών παραδοσιακών εθίμων, δρώμενων και κωμικών σκετς, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν χθες το βράδυ της Τρίτης 13 Φεβρουαρίου 2018, στην πλατεία Κύπρου, οι συνδημότες και οι συνδημότισσές μας.

Τα μέλη των Πολιτιστικών Συλλόγων “Ηγέροχος” και “Παγγεραγωτικός” Σύλλογος Μυτιλήνης, για μιάμιση περίπου ώρα, διασκέδασαν τους παρευρισκομένους, αναβίωσαν παλιά έθιμα (το έθιμο του νεκρού από τον Άγιο Γεώργιο Συκούσης Χίου και το αντίστοιχο του “Μακαρούνα” από την Κάρυστο), προσφέροντάς τους παράλληλα, πλούσιο πρόγραμμα με παραδοσιακούς χορούς.

Στην όλη εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη, για λίγη ώρα ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος, αλλά και συνεχώς ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Τοπικής Ανάπτυξης κ. Μανώλης Κωστάκης, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά τους δύο Πολιτιστικούς Συλλόγους που συμμετείχαν καθώς και την Ομάδα Λαϊκού και Παραδοσιακού Χορού του Δήμου και ιδιαίτερα τον Δάσκαλό της κ. Θοδωρή Τσαλίδη.

Και του χρόνου.

  

  

ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2018 – ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Reviewed by on . ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2018 - ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Δρώμενα, έθιμα και χοροί ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΗΓΕΡΟΧΟ & ΠΑΓΓΕΡΑΓΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΤΗΝ πραγματοποίηση πολλών παραδοσιακών ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2018 - ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Δρώμενα, έθιμα και χοροί ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΗΓΕΡΟΧΟ & ΠΑΓΓΕΡΑΓΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΤΗΝ πραγματοποίηση πολλών παραδοσιακών Rating: 0
scroll to top