Πέμπτη , 18 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΑΛΛΙΩΤΙΚΗ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ, ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ

ΑΛΛΙΩΤΙΚΗ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ, ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ

Φεβρουάριος 11, 2018 2:03 μμ A+ / A-

ΑΛΛΙΩΤΙΚΗ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ, ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ

Μαγεία!!!!

ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ «ΚΑΛΥΨΩ»

ΜΑΓΕΙΑ!!! Μία λέξη μοναχά, είναι, πιστεύουμε, αρκετή για να αποδώσει πλήρως το τι συνέβη χθες αργά το απόγευμα στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Καλυψώ».

Βέβαια, το τι προμήνυε να γίνει, φρόντισαν να το δείξουν έμπρακτα τα μέλη της Βραζιλιάνικης Ορχήστρας Κρουστών, τα οποία, με έντονους μουσικούς ρυθμούς, υποδέχονταν τους μουσικόφιλους, στην είσοδο του Δημοτικού Κινηματογράφου, εκεί όπου τα μέλη της Δημοτικής Φιλαρμονικής του Δήμου μας, της Μπαντίνας, της Βραζιλινιάκης Ορχήστρας Κρουστών των Σχολών Πνευστών και Κρουστών  της Δημοτικής Φιλαρμονικής, της Σχολής Χορού Just Dance, αλλά και οι καταπληκτικοί, όπως πάντα, Βασιλεία Καλλίτση και Χρήστος Ραμμόπουλος, προσέφεραν, για μία και πλέον ώρα, ένα σπάνιο μουσικό υπερθέαμα, γεμάτο νότες, μουσική, χορούς και τραγούδια, που ξεσήκωσαν το πολυπληθές κοινό, το οποίο για πρώτη φορά και μετά από πολύ καιρό, ξανατίμησε μαζικά με την παρουσία του τη Δημοτική Φιλαρμονική – κόσμημα, για την πόλη μας.

Τους πολυπληθείς παριστάμενους – ανάμεσα στους οποίους διακρίναμε τον Δήμαρχο της πόλης μας κ. Δημήτρη Κάρναβο, την Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Όλα για την Καλλιθέα μας», Κα Βάσω Μαργαρίτη, τον Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Τώρα Καλλιθέα», κ. Λάζαρο Λασκαρίδη, τους Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ. Γεώργιο Κυριακόπουλο και Ανέστη Φωτόπουλο, την Επιλαχούσα Δημοτική Σύμβουλο, αλλά και Πρόεδρο της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων Καλλιθέας, Κα Βούλα Κοσμίδου, καθώς και τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ελλήνων Μουσουργών κ. Νικηφόρο Νευράκη, υποδέχθηκε, απευθύνοντας  παράλληλα έναν σύντομο χαιρετισμό, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Τοπικής Ανάπτυξης κ. Μανώλης Κωστάκης, ο οποίος δεν παρέλειψε να  αποδώσει τα εύσημά του σε όλους τους συντελεστές της καταπληκτικής χθεσινής μουσικής βραδιάς, ενώ την παρουσίαση και τον συντονισμό της όλης εκδήλωσης, είχε, για άλλη μία φορά, η γοητευτικότατη Καλλιθεάτισσα Ηθοποιός Κα Φρέζη Μαχαίρα.

Το πλούσιο πρόγραμμα της «Αλλιώτικης Αποκριάτικης Συναυλίας», περιλάμβανε, ένα μαγευτικό μουσικό ταξίδι, που ξεκίνησε με το soundtrack  της ταινίας I Clowns του Federico Fellini σε μουσική του Nino Rota, περιλάμβανε τα διάσημα ξένα τραγουδία Waltz Doga του Eugen Doga, Cumparsita του Gerardo Matos Rodriguez, Eviva Espana του Leo Caerts, El Cumbachero του Rafael Hernandez, Mambo 8” του Perez Prado, ένα pot pourri με τραγούδια του Γιώργου Μουζάκη, τα κλασικά και ερμηνευμένα αρχικά από την Μαίρη Λίντα τραγούδια του Μανώλη Χιώτη, «Αφού το θες», «Εσύ είσαι η αίτια», «Το τελευταίο ποτηράκι» και «Λαός και Κολωνάκι», ενώ έκλεισε, με το «Σήκω χόρεψε συρτάκι», του Γιώργου Ζαμπέτα, με 4 νεαρά κορίτσια, μέλη της Σχολής Χορού Just Dance, να χορεύουν υπέροχα.

Υπό τη Διεύθυνση του Αρχιμουσικού κ. Αντώνη Βαβυλουσάκη, τα μέλη της Δημοτικής Φιλαρμονικής του Δήμου μας, κ.κ.  Λίνα Καζαντζή (η οποία έχοντας κάνει πρόσφατα επέμβαση στον καρπό του δεξιού της χεριού, δεν συμμετείχε επί σκηνής, αλλά υποδέχονταν τους παριστάμενους, διανέμοντάς τους το ιδιαίτερα καλαίσθητο πρόγραμμα), Ιωάννα Ασωνίτη (όμποε), Φίλανδρος Κάρρας (κλαρινέτο), Νικόλ Πέππα (κλαρινέτο), Βασίλης Γιαννακόπουλος (κλαρινέτο), Ανθή Δαμβουνέλη (κλαρινέτο), Μαρία Κοτζαγκιόζη (κλαρινέτο), Γιώργος Νικηφόρος (σαξόφωνο), Γιώργος Γάσπαρης (σαξόφωνο), Λευτέρης Δερλός (σαξόφωνο), Δημήτρης Μπούρας (σαξόφωνο), Γιάννης Λάιος (σαξόφωνο), Βαγγέλης Βαβυλουσάκης (κόρνο), Σπύρος Πουλημένος (κόρνο), Δημήτρης Παπαδόπουλος (τρομπέτα), Κώστας Πάλμος (τρομπέτα), Πέτρος Ρούσσος (τρομπέτα), Σπύρος Αρκούδης (τρομπέτα), Αντώνης Καπετανάκης (τρομπέτα), Παύλος Αντωνιάδης (ευφώνιο), Ανδρέας Κολπονδίνος (τρομπόνι), Λεωνίδας Παλαμιώτης (τρομπόνι), Μενέλαος Μωραΐτης (τούμπα), Αυγουστής Τορουνίδης (κρουστά), Σταύρος Ζουλιάτης (κρουστά), Νίκος Βαβυλουσάκης (κρουστά), Αλέκος Καζαντζής (κρουστά), Δημήτρης Χριστοδουλάκης (κρουστά), οι συνεργαζόμενοι Χαράλαμπος Αρμένης (τρομπέτα) και Κωνσταντίνος Μουσκοΐδης (ακορντεόν), Βασιλεία Καλλίτση (σοπράνο), Χρήστος Ραμμόπουλος (βαρύτονος), Λουκάς Γεωργιάδης (υπεύθυνος στον συντονισμό των ηχητικών), τα μέλη της Σχολής Χορού Just Dance, υπό τη διεύθυνση της Κας Αννέτας Νισσανιάν, τα μέλη της Μπαντίντας, αλλά και αντίστοιχα της Βραζιλιάνικης Ορχήστρας Κρουστών των Σχολών Πνευστών και Κρουστών και Κρουστών της Δημοτικής μας Φιλαρμονικής, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, μάγεψαν το πολυπληθές κοινό και γι’ αυτό, στο τέλος, καταχειροκροτήθηκαν θερμά για την μουσική πανδαισία που προσέφεραν πλουσιοπάροχα.

Συγχαρητήρια και από εμάς.

Υ.Γ.: Στα μέσα κοινωνικής μας δικτύωσης (Αναστάσιος Ράντος & ο Ρεπόρτερ της Καλλιθέας), μπορείτε να παρακολουθήσετε πληθώρα στιγμιοτύπων, με το σύνολο, σχεδόν, των τραγουδιών που παίχθηκαν χθες.

  

  

  

  

  

  

  

ΑΛΛΙΩΤΙΚΗ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ, ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ Reviewed by on . ΑΛΛΙΩΤΙΚΗ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ, ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ Μαγεία!!!! ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ «ΚΑΛΥΨΩ» ΜΑΓΕΙΑ!!! Μία λέξη μοναχά, είναι ΑΛΛΙΩΤΙΚΗ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ, ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ Μαγεία!!!! ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ «ΚΑΛΥΨΩ» ΜΑΓΕΙΑ!!! Μία λέξη μοναχά, είναι Rating: 0
scroll to top