Σάββατο , 20 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » SPARTAN WARRIORS GYM – G. GIDAKOS

SPARTAN WARRIORS GYM – G. GIDAKOS

Ιανουάριος 16, 2018 1:59 μμ A+ / A-

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

Αδιαχώρητο!!!

SPARTAN WARRIORS GYM – G. GIDAKOS

ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ, σε ελληνικό και διεθνές επίπεδο  των αθλητριών και των αθλητών του Καλλιθεάτικου συλλόγου Spartan Warriors Gym, διαδέχονται η μια την άλλη, γι’ αυτό δικαιολογημένα υπερηφανεύεται ο Πρόεδρος του συλλόγου  κ. Κωνσταντίνος Δημητριάδης, για το έργο που επιτελούν, μαζί με τους ικανότατους και ταλαντούχους  αθλητές τους, οι πασίγνωστοι ανά την Καλλιθέα προπονητές  Γεώργιος Γιδάκος και Νικόλαος Γιδάκος.

Ο πρώτος, ο Γεώργιος Γιδάκος, είναι ο αγαπημένος όλων  πρώην Πρω­ταθ­λη­τής και νυν καταξιωμένος προπονητής, ο δάσκαλος του Συλλόγου και πατέρας του  Έλληνα Πρωταθλητή  Νικολάου Γιδάκου.

Ο δεύτερος, είναι ο Νικόλαος Γιδάκος, ο γιος του Γεωργίου, που αν και προπονητής ο ίδιος,  συνεχίζει να συναρπάζει με τις επιτυχίες του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του αγωνίσματος Shotogan Karate.

Ο Νίκος Γιδάκος.

O Νίκος Γιδάκος γεννήθηκε το 1988 και ξεκίνησε το Καράτε το 1992.  Έχει 2 DAN ISSO (SHOTOKAN KARATE).

Το 2009  ανακηρύχθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο  SHOTOKAN KARATE SKIF  και  κατέκτησε τη 2η θέση στην κατηγορία «GRAND CHAMPION»  (ο Πρωταθλητής των Πρωταθλητών).

Το 2012 κατέκτησε τη 2η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SHO-TOKAN KARATE και την 1η θέση  στο «GRAND CHAMPION».                                                                                    

Πρωταθλητής Ευρώπης στο ομαδικό KUMITE, το 2011.                      

* 3 φορές Πρωταθλητής  Ευρώπης E.K.F. (2009, 2011, 2013).                                                      

* 9 φορές Βαλκανιονίκης F.B.K
2ος Μεσογειονίκης το 2008.                                                                              

* 12 φορές Πρωταθλητής Ελλάδος Ε.Λ.Ο.Κ
* 3  φορές 1η θέση στο Διεθνές Τουρνουά  GOLDEN BELT                    

Τώρα προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Τόκιο.

Επιτυχίες στο Ελληνικό Πρωτάθλημα, αλλά και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, έχουν και τα «φιντάνια» του συλλόγου, το νέο αίμα της Καλ­λιθέας, τα νέα παιδιά που υπόσχονται να συνεχίσουν την παράδοση  φέρνοντας στην Πόλη μας μετάλλια, στα αγωνίσματα των πολεμικών  τεχνών.

 Αξιοσημείωτες ήταν και οι παρουσίες των μικρών καρατέκα Πρω­ταθλητών  του συλλόγου Λευτέρη Δημητριάδη και Τάσου Αβετησιάν στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων στην Τενερίφη.   

Με πόλο έλξης, λοιπόν, τις μεγάλες επιτυχίες του συλλόγου, αθλή­τρι­ες, αθλητές και γονείς, έσπευσαν, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Πρόεδρου, να παραβρεθούν στην καθιερωμένη κοπή της Πρωτο­χρονιάτικης Πίτας.

Η μεγάλη σε μέγεθος και ενθουσιασμό παρουσία τους, αποτέλεσε, ουσιαστικά  έκφραση ευαρέσκειας για το έργο που επιτελείται στο υπερ­σύγχρονο γυμναστήριο  του Συλλόγου, στην οδό Δοϊράνης 94.

Περιχαρής ο Πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Δημητριάδης, ανέλαβε ο ίδιος  τα καθήκοντα παρουσιαστή, δίδοντας, με τον δικό του πρωτότυ­πο τρόπο, μια άλλη ευχάριστη και εορταστική χροιά.

Έτσι, χθες Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018, μετά τις ευλογίες του αιδεσιμότατου Πατέρα Βασιλείου Τσαρκατσόγλου,  του Ιε­ρού Ναού της Κοιμήσεως Θεοτόκου, ο Δήμαρχος της Πόλης μας κ. Δημή­τριος Κάρναβος, που παραβρέθηκε στην ειδική τελετή επικεφαλής Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων της Δημοτικής Παράταξής του «Η Καλλιθέα Αλλάζει», έκοψε, εν μέσω χειροκροτημάτων, την Πρω­τοχρονιάτικη Πίτα.

Στη σύντομη ομιλία του, ενημέρωσε τους παραβρισκόμενους  για την πορεία των σημαντικών έργων που εκτελούνται αυτήν την περίοδο στην Πόλη και γνωστοποίησε το ενδιαφέρον και τη βοήθεια του Αθλητικού Οργανισμού και της Διοικήσεώς του προς τα αθλητικά σωματεία.

Παρούσα  και η Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμου Καλλιθέας, Κα Βάσω Μαργαρίτη,  επικεφαλής Δημοτικών Συμβούλων και Στελεχών της Δημοτικής της  Παράταξης «Όλα για την Καλλιθέα μας». Η Κα Μαργαρίτη ενθουσίασε τους καλεσμένους, όταν κόβοντας το δικό της κομμάτι της Πίτας το πρόσφερε στα μικρά αθλούμενα παιδιά που ήταν μπροστά της, ευχόμενη  σ’ αυτά και στους προπο­νητές, στις αθλήτριες και στους αθλητές, πάντα επιτυχίες.

Ο Οδοντίατρος κ. Παναγιώτης Γαλανόπουλος, πρ. Αντιδήμαρχος του Δήμου Καλ­λιθέας, εκπροσώπησε τη Δημοτική Παράταξη «Η Καλλιθέα Μπροστά» του κ. Θοδωρή Ψαλιδόπουλου  και κόβοντας το δικό του κομμάτι, τόνισε ότι οι εξάσκηση στις πολεμικές τέχνες  συμβάλλει, μέσω του αυτοελέγχου,  στην εκγύμναση όχι μόνο του σώματος, αλλά και του πνεύματος,

Όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλλιθέας που παραβρέθηκαν  έκοψαν από ένα κομμάτι της Πίτας και απηύθυναν ευχές και μικρό χαιρετισμό. Μεταξύ αυτών διακρίναμε:

Τον Αντιδήμαρχο, Αναπληρωτή Δήμαρχο κ. Ευάγγελο Μπαρμπάκο, τους Αντιδημάρχους Κα Άννα Γιαννακού Πάσχου και Κωνσταντίνο Κόκουλο, τον εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο  κ. Χριστόφορο Σοφιανίδη, τους Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ. Γεώργιο Κουτσογιάννη,  Θό­δωρο Χαριτίδη, Νικόλαο Παυλίδη και Κα Νατάσα Αδαμοπούλου,  κα­θώς και τον πρ. Δημοτικό Σύμβουλο  κ. Βασίλη Παπαχρήστο.  

Παρόντες στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας ήταν Πολιτευ­τές και εκπρόσωποι Πολιτικών Κομμάτων της χώρας, όπως ο πρ. Υ­πουργός κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος  και οι Πολιτευτές, όπως η Δικη­γόρος Κα Ιωάννα Ν. Γκελεστάθη, ο Επιχειρηματίας κ. Τάκης Διαμα­ντό­πουλος, ο Ηλεκτρονικός κ. Φώτης Πεχλιβανίδης, η Ποινι­κολόγος Κα Βούλα Δημητριάδου, η Ψυχολόγος Κα Θεοτόκη (Τίτη) Ντολαπτσή,  ο Επιχειρηματίας κ. Μιχάλης  Νικολαράκος, ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων των Α.Ν.Ε.Λ. Καλλιθέας  κ. Μηνάς Παπαδόπουλος, ο Πρόε­δρος της Δημοτικής Οργάνωσης Καλλιθέας της Νέας Δημοκρατίας κ.  Γιώργος Καλαμπαλίκης, ο πρ. Πρόεδρος της Β1 Νομαρχιακής Επιτρο­πής της Νέας Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χατζε­λένης  κ.ά.

Μετά το πέρας των ευχών και των χαιρετισμών των επισήμων, ακο­λούθησαν οι βραβεύσεις των αθλητών για τα σημαντικά επιτεύγματά τους. Ο χώρος γέμισε από κύπελλα, καθώς ο αριθμός των βραβευ­μένων αθλητών δεν ήταν μικρός.

Στην απονομή των κυπέλλων συμμετείχαν πολλοί παλιοί πρωταθλητές και  αρκετοί σημερινοί προπονητές, που καταχειροκροτήθηκαν.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τρεις εκλεγμένοι από το λαό της Καλλιθέας, Δημοτικοί Σύμβουλοι, με τη Δημοτική Παράταξη «Η Καλλιθέα Αλλά­ζει» του Δημάρχου κ. Δημήτρη Κάρναβου και συγκεκριμένα ο κ. Χριστόφορος Σοφιανίδης, Πολιτικός Μηχανικός και Επίτιμος Πρόεδρος του Παμποντιακού Συλλόγου «η Αργώ», καθώς και οι κατα­ξιω­μένοι στην Καλλιθεάτικη κοινωνία κ.κ.  Θόδωρος Χαριτίδης και Νικόλαος Παυλίδης, είναι παλαιοί Πρωταθλητές με πολλές περγα­μηνές (κύπελλα και μετάλλια) στο ενεργητικό τους.

Έτσι, με χαρές, γέλια και άκρατο ενθουσιασμό, ολοκληρώθηκε μια από τις πιο υπέροχες  εκδηλώσεις για την κοπή της καθιερωμένης Πρωτοχρονιάτικης Πίτας.

Και του χρόνου.

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Ι. Ράντος.

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

SPARTAN WARRIORS GYM – G. GIDAKOS Reviewed by on . ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ Αδιαχώρητο!!! SPARTAN WARRIORS GYM – G. GIDAKOS ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ, σε ελληνικό και διεθνές επίπεδο  των αθλητριών και των αθλητών του Κα ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ Αδιαχώρητο!!! SPARTAN WARRIORS GYM – G. GIDAKOS ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ, σε ελληνικό και διεθνές επίπεδο  των αθλητριών και των αθλητών του Κα Rating: 0
scroll to top