Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Home » Γενικό » 14ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

14ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ιανουάριος 10, 2018 1:31 μμ A+ / A-

14ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Τηλεοπτικό αφιέρωμα για δράσεις του

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΠΕΡΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ», ΣΤΗΝ Ο.Ρ.Τ. ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ

ΕΚΤΕΝΕΣ τηλεοπτικό αφιέρωμα προέβαλε, την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 10 το βράδυ, το κανάλι Ολυμπιακή Ραδιοφωνία και Τηλεόραση του Νομού Ηλείας, για δράσεις του 14ου Γυμνασίου της πόλης μας.

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή «Περί Παιδείας» και στην ενότητα “Ματιές στο σχολείο του μέλλοντος”, της Εκπαιδευτικού Κας Μαρίας Καραγγελή, η συνεργάτης της και Φιλόλογος  Κα Πανωραία Μακρή, παρουσίασε το έργο της Καθηγήτριας Εικαστικών  του 14ου Γυμνασίου Καλλιθέας, Κας Μαρίας Πετρούλια, η οποία με αφορμή τις πυρκαγιές του 2007 στην Ηλεία, μαζί με μαθήτριες και μαθητές της από το Γυμνάσιο, δημιουργούν, κάθε χρόνο, υπέροχους πίνακες με θέματα από τη φύση, την μυθολογία και την ιστορία, πίνακες οι οποίοι θα εκτεθούν και στη Δημοτική Πινακοθήκη «Σοφία Λασκαρίδου» της πόλης μας.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το σχετικό τηλεοπτικό αφιέρωμα, στην αφήγηση του οποίου ακούγεται η φωνή της   μαθήτριας Αγγελικής Σκαλτσά, αλλά και η αντίστοιχη της Εκπαιδευτικού Εικαστικών Κας Μαρίας Πετρούλια.

14ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . 14ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Τηλεοπτικό αφιέρωμα για δράσεις του ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΠΕΡΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ», ΣΤΗΝ Ο.Ρ.Τ. ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΤΕΝΕΣ τηλεοπτικό αφιέρωμα προέβαλε, την Τ 14ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Τηλεοπτικό αφιέρωμα για δράσεις του ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΠΕΡΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ», ΣΤΗΝ Ο.Ρ.Τ. ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΤΕΝΕΣ τηλεοπτικό αφιέρωμα προέβαλε, την Τ Rating: 0
scroll to top