Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Home » Γενικό » ΤΕΛΕΤΗ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

ΤΕΛΕΤΗ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

Ιανουάριος 4, 2018 8:01 μμ A+ / A-

ΤΕΛΕΤΗ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

Φέτος θα γίνει στο Δημοτικό Κολυμβητήριο

ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΦΕΤΟΣ, λόγω των έργων που εκτελούνται από την Περιφέρεια Αττικής στην παραλία της πόλης, η τελετή Κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού θα πραγματοποιηθεί, ανήμερα των Θεοφανίων το προσεχές Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της πόλης, το οποίο βρίσκεται εντός του πάρκου Αναψυχής & Αθλητισμού του Δήμου, στο χώρο του πρώην Ιπποδρόμου, στις Τζιτζιφιές.

Ακολούθως, θα πραγματοποιηθεί η κοπή της Βασιλόπιτας του Δήμου μας, σε αίθουσα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου.

Το αναλυτικό πρόγραμμα, έχει ως ακολούθως:

** 09:30 π.μ. Συγκέντρωση στον Ιερό Ναό της Παντανάσσης.

** 10:30 π.μ. Αναχώρηση της πομπής από τον Ιερό Ναό της Παντανάσσης, συνάντηση με την                 πομπή του Ιερού Ναού Αγίων Αποστόλων στην συμβολή των οδών Πραξιτέλους και Αγησιλάου.

** 10:45 π.μ. Κατάδυση του Τιμίου Σταυρού – Δημοτικό Κολυμβητήριο Καλλιθέας (Πάρκο                         Αθλητισμού & Αναψυχής  Δήμου Καλλιθέας, Ναυάρχου Βότση 1).

** 11:30 π.μ. Κοπή της Βασιλόπιτας (Αίθουσα Δημοτικού Κολυμβητηρίου Καλλιθέας).

Χαρακτηριστικό στιγμιότυπο από την περσινή κατάδυση του Τιμίου Σταυρού.

ΤΕΛΕΤΗ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ Reviewed by on . ΤΕΛΕΤΗ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ Φέτος θα γίνει στο Δημοτικό Κολυμβητήριο ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΕΤΟΣ, λόγω των έργων που εκτε ΤΕΛΕΤΗ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ Φέτος θα γίνει στο Δημοτικό Κολυμβητήριο ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΕΤΟΣ, λόγω των έργων που εκτε Rating: 0
scroll to top