Σάββατο , 20 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ιανουάριος 29, 2018 2:51 μμ A+ / A-

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Τρικούβερτο γλέντι!…

ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ “ΑΡΓΟΝΑΥΤΟΙ – ΚΟΜΝΗΝΟΙ”

ΤΡΙΚΟΥΒΕΡΤΟ γλέντι έγινε, χθες το μεσημέρι της Κυριακής 28 Ιανουαρίου 2018, στην αίθουσα εκδηλώσεων του επιβλητικού Μεγάρου του Συλλόγου “Αργοναύται – Κομνηνοί”.

Ο Πρόεδρος  κ. Γιώργος Τσανέλης, μαζί με τα λοιπά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του  Συλλόγου Ηπειρωτών Καλλιθέας, είχαν προσκαλέσει από καιρό τους εκλεκτούς φίλους και μέλη του ιδιαίτερα δραστήριου Συλλόγου, οι οποίοι, τελικά, ανταποκρίθηκαν μαζικά και έτσι, για τρεις και πλέον ώρες, και μέσα σε ζεστό και οικογενειακό κλίμα, διασκέδασαν, τραγούδησαν, αλλά και χόρεψαν, όλοι μαζί, παραδοσιακούς Ηπειρώτικους χορούς, που τους πρόσφερε απλόχερα η καταπληκτική μουσική οικογένεια που αποτελείται από τους Λευκοθέα Φιλιππίδη (τραγούδι), Κώστα Φιλιππίδη (λαούτο και τραγούδι), και Νίκο Φιλιππίδη (κλαρίνο – φλογέρα).

Πριν από τρικούβερτο γλέντι, ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος, αφού πρώτα απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό, έκοψε, συμβολικά, το πρώτο κομμάτι της ιδιαίτερα καλαίσθητης Βασιλόπιτας.

Στιγμιότυπο από την κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου Ηπειρωτών Καλλιθέας.

Παρόντες στο κάλεσμα – ετήσιο χορό, μεταξύ των πολυπληθών φίλων και μελών του Συλλόγου Ηπειρωτών Καλλιθέας, με προεξέχουσα την πρώην Πρόεδρό του Κα Γεωργία Τσάνου – Κίσκου, ήταν ακόμη, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Κα Άννα Γιαννακού – Πάσχου, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Θεμάτων κ. Ευάγγελος Μπαρμπάκος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Τοπικής Ανάπτυξης κ. Μανώλης Κωστάκης, η Επικεφαλής της Μείζoνος Αντιπολιτεύσεως και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Όλα για την Καλλιθέα μας”, Κα Βάσω Μαργαρίτη, ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Η Καλλιθέα Μπροστά”, κ. Θοδωρής Ψαλιδόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Γεώργιος Κουτσογιάννης, Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος, Σταύρος Ζάκας και Γεώργιος Αδαμόπουλος, καθώς και η πρώην Δημοτική Σύμβουλος Κα Αθηνά Εξάρχου.

  

  

  

  

  

  

  

  

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Τρικούβερτο γλέντι!... ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΑΡΓΟΝΑΥΤΟΙ - ΚΟΜΝΗΝΟΙ" ΤΡΙΚΟΥΒΕΡΤΟ γλέντι έγινε, χθες το μεσημέρι της ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Τρικούβερτο γλέντι!... ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΑΡΓΟΝΑΥΤΟΙ - ΚΟΜΝΗΝΟΙ" ΤΡΙΚΟΥΒΕΡΤΟ γλέντι έγινε, χθες το μεσημέρι της Rating: 0
scroll to top