Τετάρτη , 17 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » Π.Ο. ΨΥΧΙΚΟΥ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 4-1

Π.Ο. ΨΥΧΙΚΟΥ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 4-1

Ιανουάριος 9, 2018 7:38 μμ A+ / A-

Π.Ο. ΨΥΧΙΚΟΥ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ  ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 4-1

Βαριά ήττα!…

ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ “ΠΡΑΣΙΝΟΙ” ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΚΚΑ

ΒΑΡΙΑ ήττα γνώρισε, το πρωί της Κυριακής 8 Ιανουαρίου 2018, ο αγαπημένος μας Αθλητικός Όμιλος Φοίνιξ Καλλιθέας.

Οι “πράσινοι” της πόλης μας, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου Γ’ Κατηγορίας της  Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών, φιλοξενήθηκαν από τον πρωτοπόρο στη βαθμολογία Π.Ο. Ψυχικού στο γήπεδο Κάτω Χαλανδρίου και παρότι προηγήθηκαν στο σκορ με τον Λέκκα στο 26ο λεπτό της συνάντησης, τελικά γνώρισαν την ήττα με 4-1.

Τα τέρματα των γηπεδούχων σημείωσαν ο Κοτσώνης στο 37ο λεπτό της συνάντησης, ο Kyrti στο 55′ και στο 63′, καθώς και ο Ναστούλης, στο 76ο λεπτό.

Παρά την ευρεία σε έκταση ήττα, οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο, ιδιαίτερα στο πρώτο μισάωρο του αγώνα, είχαν ευκαιρίες να πετύχουν και άλλα τέρματα, αλλά “προδόθηκαν” από δύο στιγμιαία λάθη του τερματοφύλακά τους Τσόμπου, ο οποίος, παρ’ όλα αυτά, έκανε αρκετές και θεαματικές αποκρούσεις. 

Π.Ο. ΨΥΧΙΚΟΥ: Χρανιώτης, Καπάνταης, Kyrti, Δαμαλάς (74′ Ναστούλης), Παπαδόπουλος, Brahimllari, Κοτσώνης, Μαραβελάκης, Βεντούρης (62′ Σφήκας), Λεοντίου (78′ Γκόντζος), Αναγνωστόπουλος (53′ Τζανέτος).

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Τσόμπος, Τσιφρήκας, Θεοδωρόπουλος, Ερζουμπουλίδης, Τσαπανίδης (52′ Χαψής), Λέκκας (76′ Παυλάτος), Θωμαΐδης, Δημόπουλος, Παππάς, Μαστρογιαννόπουλος (65′ Hoxhaj), Λουπίδης (87′ Γραμματικόπουλος).

Την επόμενη αγωνιστική (13η) και τελευταία αγωνιστική του 1ου γύρου, ο Φοίνικας Καλλιθέας θα φιλοξενήσει, το προσεχές Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2017, στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών και με ώρα έναρξης στις 15:00, τον 2ο στη βαθμολογία, Αθλητικό Όμιλο Παγκρατίου.

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

Π.Ο. ΨΥΧΙΚΟΥ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 4-1 Reviewed by on . Π.Ο. ΨΥΧΙΚΟΥ - Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ  ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 4-1 Βαριά ήττα!... ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ "ΠΡΑΣΙΝΟΙ" ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΚΚΑ ΒΑΡΙΑ ήττα γνώρισε, το πρωί της Κυριακής 8 Π.Ο. ΨΥΧΙΚΟΥ - Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ  ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 4-1 Βαριά ήττα!... ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ "ΠΡΑΣΙΝΟΙ" ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΚΚΑ ΒΑΡΙΑ ήττα γνώρισε, το πρωί της Κυριακής 8 Rating: 0
scroll to top