Τρίτη , 16 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΕΣΠΕΡΟΣ

ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΕΣΠΕΡΟΣ

Ιανουάριος 29, 2018 1:36 μμ A+ / A-

ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΕΣΠΕΡΟΣ

Τίμησε παλαιά και νέα μέλη του

ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΣΤΟ κατάμεστο, από φίλους, μέλη, αθλήτριες και αθλητές κλειστό Γυμναστήριο του Εσπέρου, ο ομώνυμος Σύλλογος της πόλης μας, πραγματοποίησε, χθες το πρωί της Κυριακής 28 Ιανουαρίου 2018, την πατροπαράδοτη κοπή της Βασιλόπιτάς του για το νέο έτος.

Παρουσία πολλών επίσημων προσκεκλημένων, αλλά και με αρκετή χρονική καθυστέρηση, πρώτος τον λόγο έλαβε ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Θεοδώρος Φουστάνος, ο οποίος και καλωσόρισε όλους τους παριστάμενους, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος.

Αμέσως μετά τους σύντομους χαιρετισμούς, ήρθε η στιγμή των βραβεύσεων, εκεί όπου τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ιστορικού Συλλόγου, που φέτος συμπληρώνει 75 χρόνια συνεχούς αθλητικής δραστηριότητας, βράβευσαν πρώτα τον Δημοτικό Σύμβουλο και Πρόεδρο του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης “Γιάννης Γάλλος”, κ. Κωνσταντίνο Ευσταθίου, και ακολούθως,  παλαιούς, αλλά και νεώτερους αθλητές τους, καθώς και τους χορηγούς του σωματείου.

Μετά το πέρας των βραβεύσεων, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Φουστάνος, μαζί με τον Δήμαρχο της πόλης μας κ. Δημήτρη Κάρναβο, προχώρησαν στην κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου.

Στην καταπληκτική αυτή εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε μέσα σε εγκάρδιο και φιλικό κλίμα, παραβρέθηκαν επίσης, η Επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Όλα για την Καλλιθέα μας”, Κα Βάσω Μαργαρίτη, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Η Καλλιθέα Μπροστά”, κ. Θοδωρής Ψαλιδόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “ΤΩΡΑ Καλλιθέα”, κ. Λάζαρος Λασκαρίδης, ο Αντιδήμαρχος κ. Εμμανουήλ Κωστάκης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Νατάσα Αδαμοπούλου, Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος (Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου), Γεώργιος Κουτσογιάννης (Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου), Ευάγγελος Ανδρεάδης και Σταύρος Ζάκας, ο Πρόεδρος του Γ.Σ. Καλλιθέα, κ. Σπύρος Ερμείδης, η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κα Χαρίκλεια Ρόκα (με τη Δημοτική Παράταξη «η Καλλιθέα Μπροστά»), καθώς και πληθώρα μελών και φίλων του ιστορικού Παναθλητικού Ομίλου Καλλιθέας Έσπερος.

Και του χρόνου.

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΕΣΠΕΡΟΣ Reviewed by on . ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΕΣΠΕΡΟΣ Τίμησε παλαιά και νέα μέλη του ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΟ κατάμεστο, από φίλους, μέλη, αθλήτριες ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΕΣΠΕΡΟΣ Τίμησε παλαιά και νέα μέλη του ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΟ κατάμεστο, από φίλους, μέλη, αθλήτριες Rating: 0
scroll to top