Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΙΝΟΥ

Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΙΝΟΥ

Ιανουάριος 18, 2018 4:32 μμ A+ / A-

Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΙΝΟΥ

Καταπληκτική η θεατρική παράσταση

ΑΠΟ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕΛΩΝ & ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ

ΠΑΡΟΥΣΙΑ πάμπολλων συνδημοτών μας – και όχι μόνο – θεατρόφιλων,  πραγματοποιήθηκε, χθες το απόγευμα της Τετάρτης 17 Ιανουαρίου 2018, στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης μας (Κρέμου 123 & Φιλάρετου), η θεατρική παράσταση “ο Άγνωστος του Τραίνου”, σε κείμενο – σκηνοθεσία της Κωνσταντίνας Δούκα.

Οι πρωταγωνιστές και οι πρωταγωνίστριες της παράστασης, όλοι τους από τη θεατρική ομάδα των μελών και φίλων της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών, απέδωσαν καταπληκτικά τους ρόλους τους, διασκέδασαν τους παριστάμενους και στο τέλος, απέσπασαν, καθόλα δίκαια, το συνεχές και θερμό χειροκρότημά τους.

Αξίζει να αναφερθεί, τέλος το γεγονός, ότι στο φουαγιέ του Θεάτρου διατίθετο και το ομώνυμο βιβλίο, το οποίο μπορούσαν ν’ αποκτήσουν οι ενδιαφερόμενοι σε συμφέρουσα τιμή.

  

  

 

Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΙΝΟΥ Reviewed by on . Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΙΝΟΥ Καταπληκτική η θεατρική παράσταση ΑΠΟ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕΛΩΝ & ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ πάμπολλων συνδημοτών μας Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΙΝΟΥ Καταπληκτική η θεατρική παράσταση ΑΠΟ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕΛΩΝ & ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ πάμπολλων συνδημοτών μας Rating: 0
scroll to top