Πέμπτη , 25 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ιανουάριος 23, 2018 8:36 μμ A+ / A-

ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Κοπή Πίτας με βραβεύσεις

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018, ΣΤΗ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΑΡΙΝΑ

ΠΡΟΧΘΕΣ Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018, ο Ναυταθλητικός Όμιλος Τζιτζιφιών Καλλιθέας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα στις εγκαταστάσεις του στην Ναυταθλητική Μαρίνα Καλλιθέας.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου είχε ετοιμάσει μια άρτια εκδήλωση, σε μία κατάμεστη αίθουσα και μέσα σε εγκάρδιο κλίμα. Παρευρέθηκαν πλήθος επισήμων, τα μέλη του Δ.Σ, αθλητές, προπονητές καθώς γονείς και φίλοι των αθλητών, κατά τη διάρκεια της οποίας τιμήθηκαν όσοι και όσες διακρίθηκαν την σεζόν που πέρασε

Στο άνοιγμα της εκδήλωσης, ο νέος Πρόεδρος του Ν.Ο.Τ.Κ., κ. Ανδρέας Αντωνόπουλος έκανε μια μικρή αναδρομή στις αθλητικές δραστηριότητες του ομίλου κατά την περσινή χρονιά με κορυφαίο γεγονός την πολύ επιτυχημένη διοργάνωση του open Πανευρωπαϊκού Αγώνα 420 το καλοκαίρι με συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών και συνοδών από όλο τον κόσμο. Επίσης την οργάνωση του αγώνα ΕUROLIMP 2017 για σκάφη 420 τους δυο αγώνες Ανοιχτής θάλασσας στον Πόρο και Κόρφο αλλά και το μεγάλο Διεθνή αγώνα Κυκλάδες Reggata 2017, που θεωρήθηκε από τους συμμετέχοντες μια από τις καλύτερες διοργανώσεις όλων των εποχών.

Τόνισε ότι “το 2017, πλήθος αθλητών έφεραν μεγάλες διεθνείς διακρίσεις, σηκώνοντας την ελληνική σημαία σε όλα τα πλάτη και μήκη του κόσμου. Ο Ν.Ο.Τ.Κ. έχει προσφέρει στην Ελλάδα μεγάλες διακρίσεις, Ολυμπιακά μετάλλια, Παγκόσμιες και Πανευρωπαϊκές νίκες, ακαδημίες μικρών ελπιδοφόρων αθλητών και έχει καθιερωθεί στην συνείδηση όλου του αθλητικού κόσμου σαν ένας όμιλος με τεράστιες οργανωτικές δυνατότητες και επιτυχίες. Αυτό είναι το αποτέλεσμα από την πολύ σοβαρή και σε βάθος προετοιμασία των αθλητών από το προπονητικό team και τους αρμόδιους εφόρους του Ομίλου”.

Αναφέρθηκε δε επιγραμματικά, στην από 2002 έως σήμερα αμφισβητούμενη νομική θέση που υπάρχει για τις εγκαταστάσεις του Ομίλου στην Ναυταθλητική Μαρίνα, ενώ, ακολούθως, σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο κ. Καπράλος Σπύρος, Πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής, που συνεχάρη τον Όμιλο για τις επιτυχίες των αθλητών του κατά το 2017.

Τέλος, σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε και η Αντιδήμαρχος Κα Άννα Γιαννάκου Πάσχου, η οποία, με την σειρά της, αναφέρθηκε στις κατά καιρούς αντιπαραθέσεις μεταξύ του Ομίλου και του Δήμου, ενώ υποσχέθηκε ότι υπάρχει ένα θετικό κλίμα και όρεξη για υγιή διάλογο, με σκοπό την οριστική επίλυση των εκκρεμών θεμάτων.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των  διακριθέντων αθλητών του Ναυταθλητικού Ομίλου Τζιτζιφιών Καλλιθέας.

Η Αντιδήμαρχος Κα Άννα Γιαννακού Πάσχου, έχοντας στο πλάι της τον Πρόεδρο κ. Ανδρέα Αντωνόπουλο, καθώς και τον Αντιπρόεδρο κ. Αλέξανδρο Θεοδωρίδη.

  

 

ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Κοπή Πίτας με βραβεύσεις ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018, ΣΤΗ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΑΡΙΝΑ ΠΡΟΧΘΕΣ Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018, ο ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Κοπή Πίτας με βραβεύσεις ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018, ΣΤΗ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΑΡΙΝΑ ΠΡΟΧΘΕΣ Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018, ο Rating: 0
scroll to top